zgadza sie ale po to mam puszczone kable zeby móc przerobic tak jak chce.. poza tym napisalem ze lampy tez sa o wiele tansze i sa slabszej jakosci.. no ale temat o tym przerobić in. pro tak aby mialy biale ringi.. i mysle ze przerobienie moich lamp na ringi (czyt. podlaczenie 4 kabelków) jest mniej inwazyjne i destrukcyjne niz rozbieranie nowych bardzo dobrych lamp firmy in.pro.. pamietajmy ze towar zaraz po kupnie jakas gwarancje ma.. i niech nam tylko sie cos spie***** i lipa.. kilka stowek poszlo.. poza tym moj poprzedni post to tylko takie delikatne wtracenie wiec..Radi mk3 pisze:kogiro z tego co wiem to światło pozycyjne w twoich lampach pełni żarówka a ringi są jako dodatek w in.pro ringi pełnią role pozycji dlatego są na żarówkach a nie na diodach, dioda w ringach słabiej świeci i nie przeszła by pewnie niemieckiego TUV takie moje zdanie.
a BTW.. kto bedzie teraz jechal robic TUV ja ostatnio nie moglem zrobic corocznego przegladu bo na rolki nie moglem wjechac wiec :P
a tak jeszcze dodam od siebie
maju, jezeli juz sie decydujesz na rozklejanie to zrob to z kims kto sie na tym zna bo tak jak juz pisalem.. szkoda bedzie rozwalic super lampki i stracic pare złoty..
pozdrooowka