Witam...zbliża się czas przeglądu, a tu się okazuje, że nie działąją przeciwmgłowe...
W ogóle jest jakas dzowna sprawa bo włącznik jest 2-stopniowy...sprawdziłem zarowke i jest OK...byc moze bezpiecznik, ale ktory to moze byc???a jak nie bezpiecznik to co??
Ma moze ktos jakies schematy???
Z góry dzieki i pozdrawiam.
Przeciwmgłowe w II 88
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Co do bezpieczników to niema ich az tak duzo zebś niemógł sprawdzić jeden po drugim .
Pytanie tez czy te przeciwmgłowe masz na przekazniku czy nie (bo moze przekaznik lezy) ja niemiałem ale sobie założyłem .
Sprawdz włącznik do przeciwmgłowych czy łączy np. omomierzem moze jest nadpalony tak się zdarza jak niema przekaznika.
Pozdrowienia
Pytanie tez czy te przeciwmgłowe masz na przekazniku czy nie (bo moze przekaznik lezy) ja niemiałem ale sobie założyłem .
Sprawdz włącznik do przeciwmgłowych czy łączy np. omomierzem moze jest nadpalony tak się zdarza jak niema przekaznika.
Pozdrowienia
co do przelacznika to jest 2 stopniowy bo 1 stopien to swiatla przednie a 2 tylne...
a co do bezpiecnzikow ja na tym wyjmowanym elemancie zaslaniajacym bezpieczniki mam ich spis i jest to z angielskiego oczywiscie Fog lights
pzdr
a co do bezpiecnzikow ja na tym wyjmowanym elemancie zaslaniajacym bezpieczniki mam ich spis i jest to z angielskiego oczywiscie Fog lights
pzdr
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !