Zgadza się.W modlinie pokazały klasęcowboy pisze:w ogóle w tym sezonie VWeje dały rady w zawodach 1/4
awg69 gratuluję
Moderator: G0 Karcio
mysle ze za takie pieniadze szybko znajdzie nowego wlasciciela jaki samochod na nastepny projekt?? czy moze zwykly dupowoz sie szykujeaw69 pisze:Bo ja wiem....zrobie przedni zderzak zeby wygladal jak cywilne autko i chyba wystawie na sprzedaż....tylko nie wiem jeszcze jaką cene zrobić jakies 18 tys zl moze
Sam nie wiem tysiące pomysłów w głowie. Generalnie to chciałbym jakies szybkie 12.XX sekudnowe bezawaryjne auto Ale takich chyba niema hehe ALbo kupic jakiegos nowszego lansowowoza duzego ekonomicznego i zbudować jakiegoś zapierdalacza lekkiego i 4 napędowego....ehhh bredze już chyba pójde spaćmysle ze za takie pieniadze szybko znajdzie nowego wlasciciela jaki samochod na nastepny projekt?? czy moze zwykly dupowoz sie szykuje
To ile mam krzyknąć 30 ? Bądźmy ludzmi nikt nie zaplaci tyle za golfa 3....Dlatego mysle ze niema co pajacować i dać jakąś w miare realną cene wyższą od rynkowej, ale bez przesady. Niema co sie oszukiwać na modzonych autach się nie zarobi, chodz te auto w sumie pochlonelo pewnie 18 tysia x 2Gratuluje
PS. 18 koła to malo jak za tak doinwestowane auto
Tego to nawet nie bede komentowal bo ja robie za tyle na gazie i nie mam torpedy. I gdzie tu sprawiedliwosc Musze sie chyba rozejrzec za czyms innym niz ADY ktorego mamzrobilem w sumie 400 km i przejechalem ten dystans za okolo 100 zl
To moze lepiej z kobietami w domu, w te dluugie jesienno zimowe wieczory kombinujecie, a nie fury sprzedajecie :green_fuck:o widze że tez mam podobne schorzenie... fajnie że nie jestem sam
zaczynają sie długie jesienne wieczory... trzeba cos kombinować
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości