Golf Mk2 on LY3D -JohnyWWL --- wszystko na 1 stronie tematu!
Moderator: G0 Karcio
no wiec tak:
idzie paczka z CZARNYMI SLUPKAMI C DO 5D co jest prawie nieosiagalne na rynku wtornym
a w czwartek przy pomocy braciaka ciotecznego G kieruje sie z fotele Recaro- NARESCIE :green_fuck:
przy okazji zblizajacego sie przegladu musialem wymienic szybe czolowa, szyba zmieniona w terenie tzn na stacji PKN Orlen- pomagal "Czarek" ktory zachachmycil troche smaru ze stacji
fotki aktualne beda jak znajde chwila wolna
idzie paczka z CZARNYMI SLUPKAMI C DO 5D co jest prawie nieosiagalne na rynku wtornym
a w czwartek przy pomocy braciaka ciotecznego G kieruje sie z fotele Recaro- NARESCIE :green_fuck:
przy okazji zblizajacego sie przegladu musialem wymienic szybe czolowa, szyba zmieniona w terenie tzn na stacji PKN Orlen- pomagal "Czarek" ktory zachachmycil troche smaru ze stacji
fotki aktualne beda jak znajde chwila wolna
Ostatnio zmieniony sob paź 18, 2008 16:21 przez JohnyWWL, łącznie zmieniany 1 raz.
UP:
Foty nowych klamotów bądź nowych modyfikacji do/w "G" w 1 poscie
Foty nowych klamotów bądź nowych modyfikacji do/w "G" w 1 poscie
Ostatnio zmieniony wt paź 27, 2009 18:17 przez JohnyWWL, łącznie zmieniany 2 razy.
JohnyWWL, Golfik pozytyw
nakładek nie maluj bo farba i tak z nich zejdzie od tego co wyleci spod przednich kół, uwierz mi- też tak miałem... Noo chyba że dodatkowo okleisz je folią bezbarwną albo jakiś inny patencik zastosujesz. Powodzenia
nakładek nie maluj bo farba i tak z nich zejdzie od tego co wyleci spod przednich kół, uwierz mi- też tak miałem... Noo chyba że dodatkowo okleisz je folią bezbarwną albo jakiś inny patencik zastosujesz. Powodzenia
Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827
no johny szalejesz.recarco fajniutkie.plastyki kozackie,mam u siebie takowe.a felgi przekozackie,jak juz wczesniej pisalem bede chyba papugowal .pzdr
Ostatnio zmieniony czw paź 23, 2008 23:27 przez krzyz84, łącznie zmieniany 1 raz.
Gold 85
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Malina foteliki i fele !!! strasznie mi sie podobają !!!
A i czarne plsticzki extra dorwałeś.... co do ori mocowań to różnie one pasujączasem halogen jest tak z tyłu ze robi dużą szparę między zderzakiem dlatego ja po przypasowaniu uciąłem je i przespawałem by nie mieć takich szpar co brzydko wyglądają
[ Dodano: Czw Lis 06, 2008 00:46 ]
A i czarne plsticzki extra dorwałeś.... co do ori mocowań to różnie one pasujączasem halogen jest tak z tyłu ze robi dużą szparę między zderzakiem dlatego ja po przypasowaniu uciąłem je i przespawałem by nie mieć takich szpar co brzydko wyglądają
[ Dodano: Czw Lis 06, 2008 00:46 ]
to lepiej daj miJohnyWWL pisze:zakopie w ogrodku, a za kilka lat odkopie- jak ulal graty z epoki