Centralka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Centralka
Witam. Mam takie pytanko iz zamontowalaem u siebie centralny zamek sterownik, silowniki itp.i wszystko bylo OK silowniki sie zamykaly. Lecz zabraklo orginalnego kabla do drzwi i musialem dolutowac kawaki by starczylo mi do silownika. Zlozylem drzwi i gdy chcialem zobaczyc jak chodzi centralka a ona zamyka sie i spowrotem otwiera tyle roboty a tu lipa. Co moze byc przyczyna?? Chyba nie te kawalki kabli co dolutowalem, moze slaby akumlator??? Pomozcie bo nie mam juz nerwow.
Autka to skarbonki ale jakie piekne jak ja je kocham!!!!
-
- Ma gadane
- Kontakt:
- Paweł Marek
- V.I.P.
masz mastera w drzwiach kierowcy coby otwierać kluczykiem? To źle ustawiłeś zakres jego ruchu, ustaw odpoiedni długość cięgna mastera i będzie ok, metodą prób i błędów.
Jak za mało się schowa zamykając to zadziała stycznik w masterze i od razu się otworzy
[ Dodano: Pon Paź 27, 2008 6:13 pm ]
albo zwyczajnie - pomyliłeś biegunowość kabli mastera (tych od slniczka)
Jak za mało się schowa zamykając to zadziała stycznik w masterze i od razu się otworzy
[ Dodano: Pon Paź 27, 2008 6:13 pm ]
albo zwyczajnie - pomyliłeś biegunowość kabli mastera (tych od slniczka)
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Ma gadane
- Kontakt:
nie ma takiej opcji juz z masterem probowalem kabinowac. Odpiolem nawet go i podlaczylem zwyklego bez wkladania w drzwi i to samo Odpiolem tez Mastera i zostawilem tylko Slave w drzwiach od pasazera i rowniez on sie zamyka i za chwile otwiera a dioda od sterownika mruga ze auto jest zamkniete. wyslalem dzisiaj sterownik na gwarancji i zobaczymy co sie okaze oczywiscie napisze, a teraz trzeba troche poczekac zanim poczta polska ruszy z przesylka.
Paczka juz dotarla i co sie okazalo wadliwy byl sterownik, dostalem nowy na gwarancji i wszystko smiga .
Paczka juz dotarla i co sie okazalo wadliwy byl sterownik, dostalem nowy na gwarancji i wszystko smiga .
Ostatnio zmieniony czw lis 06, 2008 01:42 przez Grzebaluch, łącznie zmieniany 2 razy.
Autka to skarbonki ale jakie piekne jak ja je kocham!!!!