Cieknie z pompy wtryskowej przy wysokich obrotach
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Cieknie z pompy wtryskowej przy wysokich obrotach
witam
mam pytanie co może być nie halo?
golf 1.9TD AAZ
cieknie mi przy wyższych obrotach(prawdopodobnie jak turbo się załącza) z odpowietrzenia w pompie wtryskowej(u góry taki czarny gumowy wężyk do niczego nie podłączony). przy wyższych obrotach zaczynają lecieć kropelki. była wymieniana membrana na nową. ma ktoś jakiś pomysł?
mam pytanie co może być nie halo?
golf 1.9TD AAZ
cieknie mi przy wyższych obrotach(prawdopodobnie jak turbo się załącza) z odpowietrzenia w pompie wtryskowej(u góry taki czarny gumowy wężyk do niczego nie podłączony). przy wyższych obrotach zaczynają lecieć kropelki. była wymieniana membrana na nową. ma ktoś jakiś pomysł?
- andrew.zbyrko
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
membrana nie jest winna, tylko uszczelnienie bolca który pracuje na boost pinie, jest tam oring
żeby go wymienić trzeba odkręcić górę pompy[ oczywiście bez demontarzu pompy]
Ostatnio zmieniony wt paź 28, 2008 00:49 przez andrew.zbyrko, łącznie zmieniany 1 raz.
topbrakes.pl
Hamulce na ulicę i do Sportu: klocki hamulcowe, tarcze hamulcowe, przewody w stalowym oplocie
Hamulce na ulicę i do Sportu: klocki hamulcowe, tarcze hamulcowe, przewody w stalowym oplocie
tu jest zdjęcie boost pina jaki siedzi u mnie w pompie i nie widzę żeby był tu jakikolwiek oring. głębiej na poziomym wałku z tego co wiem jest oring, ale żeby do niego się dostać trzeba już iść do pompiarza...andrew.zbyrko pisze:membrana nie jest winna, tylko uszczelnienie bolca który pracuje na boost pinie, jest tam oring
Ostatnio zmieniony wt paź 28, 2008 11:14 przez crowley, łącznie zmieniany 3 razy.
- andrew.zbyrko
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- andrew.zbyrko
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- andrew.zbyrko
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: