czy przesłaniać chłodnicę ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- tomekra
- Użytkownik
- Kontakt:
też właśnie jestem ciekaw jaki będzie efekt bo z jednej strony jak wszystkie elementy są ok to zasłanianie praktycznie nic nie da ale z drugiej jednak dopływ zimnego powietrza do komory będzie mniejszy jak się zasłoni
[url=http://www.vag-skierniewice.pl][img]http://images35.fotosik.pl/133/c7ee01e51af0ab20med.jpg[/img][/url]
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Tez mam cos podobnego w jetcie.Wbrew pozorom termostat ma sie u mnie dobrze tzn. dziala.Hmm...chyba warto jednak zaslonic te chlodnice.Musisz jednak obserwowac wskazowke temperatury cieczy.Uszcelka pod glowica to nie dosc ze wydatek conajmniej 1000zl,ale i problemy ze ktos ci moze schrzanic robote.
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRkioSjUFKyMHzqmuU0GfCiXEIgR5re3-DV5-g48EwFKSNS3s23AQ
- dzikusek99
- Użytkownik
- Kontakt:
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
- dzikusek99
- Użytkownik
- Kontakt:
- Forester
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: (-:
w wawie taka watpliwa przyjemnosc kosztuje 550 zeta i to wcale nie w renomowanym warsztacie a u jakiegos pana miecia( co nie znaczy ze gorszy, tyle ze tanszy)dominik7 pisze:To do bula88->juz sama uszczelka(oryginalna) kosztuje duzo ponad 100zl,a rozebranie silnika i szlifowanie glowicy to nie kosztuje?Mowie tu o warsztatach ktore zrobia samochod jak sie nalezy...
pozdro!!
POZDRO !!
----------------------------------------------------
>>>EUROPE EDITION --- ZAGAZOWANY<<<
----------------------------------------------------
>>>EUROPE EDITION --- ZAGAZOWANY<<<
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
wow
nie podwazam ze tanszy znaczy gorszy.sam znam jednego mechanika ktory jest bardzo dobry i tani.a co do renomowanych warsztatow-moj ojciec robil te wlasnie uszczelke przy swoim renault express-prawie 2000zl...za 3 miesiace poszla mu nastepna...
- Bula88
- Forum Master
- Kontakt:
sorry ale jesli myslisz ze jestem mlody to sie nie znam?? mam juz jako takie doswiadczenie z samochodami bo obcuje z nimi na codzien, a co do tych 100zl to chodzilo mi o koszt samej uszcezlik, jak ktos ma troche pojecia to zrobi sam wymianedominik7 pisze:To do bula88->juz sama uszczelka(oryginalna) kosztuje duzo ponad 100zl,a rozebranie silnika i szlifowanie glowicy to nie kosztuje?Mowie tu o warsztatach ktore zrobia samochod jak sie nalezy...
- Razal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Można tylko z głową
To jest B.DOBRA odpowiedź na pytanie postu (KRÓTKO I NA TEMAT)Michael G60 pisze:Pewnie, ze można, ale nie przesadź, obserwuj wskaźnik temperatury...
Pozdrawiam
Było: MK2 1,6 / MK3 GT TDI-VP / PASSAT B5 TDI-PD / Jest: PASSAT B6 TDI-CR / Lupo 1,0 / MK4 1,4 16V
-
- Gadatliwa bestia