Witam. Ponieważ w moim golfie właśnie kożczy zywot przepływka muszę jupić nową. No i zacząłem się zastaniawiać czy kupić oryginalnego BOSHa za ok 300zł czy też jakiś zamiennik za ok 160zł? Czy dłużość życia oryginału uzasadnia jedo prawie dwa razy wyższą cenę? jakie są wasze opinie i doświadczenia.
pozdrawiam
przepływomierz - oryginał czy zamiennik?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- blackwhite
- Użytkownik
- Kontakt:
O tdi mówimy cały czas?
co do podróbek się nie wypowiem bo nie miałem do czynienia ale zwróć uwagę na numer części... spotykam się z tym, że sprzedający wciskają przepływkę od innego silnika która nie zawsze ma takie parametry jak oryginał... niby działa ale nie całkiem tak jak powinna... ogólnie oryginalne przepływomierze w serwisie i z gwarancją są w tej chwili w takich cenach, że chyba nie ma sensu szukać podróbek..
co do podróbek się nie wypowiem bo nie miałem do czynienia ale zwróć uwagę na numer części... spotykam się z tym, że sprzedający wciskają przepływkę od innego silnika która nie zawsze ma takie parametry jak oryginał... niby działa ale nie całkiem tak jak powinna... ogólnie oryginalne przepływomierze w serwisie i z gwarancją są w tej chwili w takich cenach, że chyba nie ma sensu szukać podróbek..