[mk3] zmiana podswietlania pokretla swiatel
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- cezarystar
- Grupa Śląska
- Kontakt:
Extra akurat dzis bede w okolicy sklepu elektronicznego, czyli najlepsza jest wersja sztywna i najlepiej dokupic do niej potencjometr, a ze jeszcze sie zapytam jaka dluga ta listwa miała by byc bo widzialem kilka wersji a licznika jeszcze nie rozbierałem
Mój Passat
"...auto jest jak ukochana kobieta, ma podobać sie Tobie, nie innym..."
"...auto jest jak ukochana kobieta, ma podobać sie Tobie, nie innym..."
WŁĄCZNIK ŚWIATEŁ - JA POLECAM KUPIĆ ORYGINALNIE PODŚWIETLANY NA CZERWONO PRZEŁĄCZNIK OD VW T4 PO LIFCIE 99-03. JEST IDENTYCZNY JAK W GOLFIE III. SAM TAKI KUPIŁEM ZA 70 ZŁ!!!!! Z HALOGENAMI P/T
Ostatnio zmieniony ndz lis 16, 2008 01:24 przez DRAFTER, łącznie zmieniany 1 raz.
- tek102m5
- Mały gagatek
- Kontakt:
Witam pare pytań między innymi do rydza chce założyć halogeny czy wystarczy wymienić przełącznik na taki z halogenami przednimi i wpiąć się w kostkę na wzmocnieniu czołowym (tak się to chyba nazywa) i będą działały ?? i czy byś miał rydzu taki włącznik świateł z przednimi halogenami i reg. świateł ?? w kolorach czerwony (na zapłonie) i niebieski reszta
aha i jeszcze jedno u siebie zmienilem kolory ale.... działa tylko to podświetlanie na zapłonie a główne już nie dioda napewno dobrze wlutowana co jest ?? jednocześnie podziała się regulacja jasności podświetlania
aha i jeszcze jedno u siebie zmienilem kolory ale.... działa tylko to podświetlanie na zapłonie a główne już nie dioda napewno dobrze wlutowana co jest ?? jednocześnie podziała się regulacja jasności podświetlania
Ostatnio zmieniony pn lis 17, 2008 22:26 przez tek102m5, łącznie zmieniany 1 raz.
[color=#FF0000][/color][url]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=150740[/url]
Tak, cała porada jak to zrobić jest na mojej stronie...jeszcze.tek102m5 pisze:chce założyć halogeny czy wystarczy wymienić przełącznik na taki z halogenami przednimi i wpiąć się w kostkę na wzmocnieniu czołowym
Na ten moment brak włączników, jeden jest ale czekam na wpłatę od klienta, jak nie dotrze to będzie do sprzedania.tek102m5 pisze:czy byś miał rydzu taki włącznik świateł z przednimi halogenami i reg. świateł ?? w kolorach czerwony (na zapłonie) i niebieski reszta
Czyli tylko podświetlenie pokrętła po przekręceniu kluczyka? Nie działa reszta symboli? Jak podświetlałeś? Jedną diodą na każdy symbol czy dioda zamiast żarówki?tek102m5 pisze:działa tylko to podświetlanie na zapłonie a główne już nie
rydzu ile byś chciał za zmianę podświetlenia na niebiesko-czerwono od ogrzewania tylnej szyby i ac oraz przyciski od szyberdachu?nadmieniam że stare diody wylutowałem i próbowałem zrobić to sam ale coś mi nie idzie
Ostatnio zmieniony wt sty 13, 2009 23:05 przez haasiu, łącznie zmieniany 1 raz.
haasiu