Temat poświęcony problemom z gaźnikami
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
KamilW, witam serdecznie-jestem nowicjuszem tutaj-dopiero co sie zapisalem a zrobilem to bo zainspirowal mnie Twoj post!!! wynika z niego ze jestes fachowcem od pierburga!!! bylem ostatnio u elektryka i stwierdzil ze klopoty z zapalaniem zwiazane sa walsnie z gaznikiem (podobno 40% w nim juz nie dziala);) czy istnieje szansa przerobki na inny gaznik?? co bys doradzal??? czy podjalabys sie ewentualnej naprawy badz wymiany?? jaki bylby koszt i okres oczekiwania?? pozdrawiam i zycze milego dnia
- Paweł Marek
- V.I.P.
pompka sprawdzona
[ Dodano: 27 Gru 2008 13:37 ]
kiedyś chodził na gazie
[ Dodano: 27 Gru 2008 23:58 ]
więc po dzisiejszym dniu. wyczyściłem gaźnik, sprawdziłem ,założyłem jest już lepiej , tylko jeden element mnie zastanawia , mianowicie ten czarny wielkości kapsla co otwiera drugą przepustnicę przy 5000 tyś ledwo co trzpień się rusza
[ Dodano: 27 Gru 2008 13:37 ]
kiedyś chodził na gazie
[ Dodano: 27 Gru 2008 23:58 ]
więc po dzisiejszym dniu. wyczyściłem gaźnik, sprawdziłem ,założyłem jest już lepiej , tylko jeden element mnie zastanawia , mianowicie ten czarny wielkości kapsla co otwiera drugą przepustnicę przy 5000 tyś ledwo co trzpień się rusza
www.vwtp.phorum.pl Pabianikcki klub vw
Mam takie pytanko czy ktoś mógł by mi podesłać serwisówkę do 2e2. Był bym wdzięczny. Ten gaźnik doprowadza mnie do rozstroju nerwowego To mój e-mail: [email protected]