pompka paliwaa ma caly czas chodzic ?
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
pompka paliwaa ma caly czas chodzic ?
witam po przekreceniu zaplonu pompka paliwa ma caly czas chodzic w vr6 ? bo ja tak mam i nie wiem czy spsuta czyy ma byc tak ;P:>
hmm z paLEniem nie mam problemoow a na wyzszych obrotachh lataa jak glupiii tylko czasamii mi zaczyna szarpac autemm i jak szarpie too obrotomierz np do 4 tysiecy idzie ja mu gaz do koncaa a on na 4 stoi i tyle a pompka chodzi mi wlasnie caly czass jak zaplon wlaczonyy jak jadee caly czas ja slychacc ;>
no u mnie na okrągło chodziła !! Sprawdź przekaźnik i jak jest w pozo to pewnie pompka ! U mnie na początku nie za dobrze się wkręcał , później problemy z zapalaniem a pod koniec to już i ciężko zapalał i jeździć nie chciał !
[ Dodano: 01 Gru 2008 21:29 ]
w sumie to w ciągu kilku dni się wszystko stało !
[ Dodano: 01 Gru 2008 21:29 ]
w sumie to w ciągu kilku dni się wszystko stało !
- vwslawek
- Mały gagatek
- Kontakt:
to jest ostatni od prawej w dolnym rzedzie nad bezpiecznikami numer 67djark00s pisze:a ten przekaznik gdzie jest i jak go moge sprawdzic ??
moze chociaz komus pomoge bo moa vr'ka jak narazie nie zyje
[ Dodano: 02 Gru 2008 00:00 ]
sorrka poprawka przekaznik ma numer 167 jeszcze raz sorrka ale zmeczony juz jestem
Mój nygus:
http://www.youtube.com/watch?v=3UyvHYt8 ... ure=colike
My Black Bitch ----->>: viewtopic.php?f=87&t=471613" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=3UyvHYt8 ... ure=colike
My Black Bitch ----->>: viewtopic.php?f=87&t=471613" onclick="window.open(this.href);return false;
sytuacja tego typuu podlaczylem dzis pompke na krotkoo i pompka zaczela dzialacc lol ;p odpalilem auto i graa ale problem ze chodzi caly czas nadal jest:>? przekaznika 167 wogole nie mama jedyny jaki jestt od pompki to 18 bo jezeli go odlacze to pompka nie pracuje podlacze pompka pracuje... wiec nie wiem z tego juz nic ;P