Golf MK2 "Rabbit Injection" GTI TDI
Moderator: G0 Karcio
ygd: najs najs ale wcisne moje uwagi: przednia pojedyncza wycieraczka nie bardzo jak dla mnie, te tylne drzwi bez klamek dziwnie wygladaja (szkoda, ze buda nie 3D), nie lepiej byloby bez znaczka na atrapce?, z drobiazgow, to srebrna zaroweczka w tylnych lampkach o ile to nie wkladka daje taki pomaranczowy kolorek
Male pytanie, ta listwa z tylu nad tablicami to oryginalek przerobiony przez plastikarza czy cos innego
Male pytanie, ta listwa z tylu nad tablicami to oryginalek przerobiony przez plastikarza czy cos innego
ja bym ja tylko bardziej polożyłGoofi pisze:przednia pojedyncza wycieraczka nie bardzo jak dla mnie
mi sie podoba tylko zawsze mnie ciekawiło jak sie takie drzwi otwiera. moze mnie ktos oświecić??Goofi pisze:te tylne drzwi bez klamek dziwnie wygladaja
[img]http://images22.fotosik.pl/25/4dfe2cbdc7fe3131.jpg[/img]
[you]
[you]
- ygd
- Prezes vwgolf.pl
- Auto: Audi S3
- Silnik: AFN
- Kontakt:
1. wycieraczka przynajmniej teraz zbiera całą szybę, jakbym miał położyć, musiałbym krótszą wstawić, mi się tam podoba tak jak jest.Goofi pisze:ygd: najs najs ale wcisne moje uwagi: przednia pojedyncza wycieraczka nie bardzo jak dla mnie, te tylne drzwi bez klamek dziwnie wygladaja (szkoda, ze buda nie 3D), nie lepiej byloby bez znaczka na atrapce?, z drobiazgow, to srebrna zaroweczka w tylnych lampkach o ile to nie wkladka daje taki pomaranczowy kolorek
2. klamki z tyłu... droga impreza, trzeba by drzwi kupić i pomalować, na razie moim zdaniem to ostatnia głupota, szczególnie, że te są zdrowe.
3. buda 3d - nie chcę 3d i nigdy nie chciałem
4. także chciałem znaczek.
5. żaróweczka jest pomarańczona, ale to nie ma znaczenia, bo plastik jest pomarańczowy rownież, już kiedyś o tym pisałem.
6. Listwa to oryginał zaklejony przeze mnie.
VW Klub Polska #106
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01