[mk3][OEM+]z miłości do detali
Moderator: G0 Karcio
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
od mojego poczatku na tym forum ten golfik mi sie podobal:) i jest coraz lepiej.... a tak sie zastanawialem juz nawet nad 17"..i widze ze nei ma co sie zastanawiac:D piekne auto
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
zrobiłem parę fotek na zimówkach, niestety auto brudne trochę, ale nie było okazji umyć ładnie...
albo majóvwka albo hradec kralove np no chyba że znowu obie imprezy odwołają...No to fajnie Mamy jeszcze sporo czasu do najbliższej okazji, ale miło że są chętni.
nie ma sie co zastanawiaćAdrian1989 pisze:od mojego poczatku na tym forum ten golfik mi sie podobal:) i jest coraz lepiej.... a tak sie zastanawialem juz nawet nad 17"..i widze ze nei ma co sie zastanawiac:D piekne auto
dziękibecior pisze:Szacunek za nakład pracy włożony w zbajerowanie tego auta
hehe jak dla mnie to jest brudne zeszłej jesieni myłem nawet 3 razy w tyg. w tym roku też się na to zanosi po prostu nie lubię jeździć brudnym autemmaroTdi pisze:to jest brudne auto.. mojego nie widziales.. w polowie piaskowe..
ostatnie 3 dni jeżdżę, fotki są zrobione przy okazji, a nie jakaś specjalna sesjajezdzisz z bra teraz czy to tylko na sesje zalozona?
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
co do felg-ranty zaklepane czy wyciete?bo napisane masz ze zaklepane ale z foty nei wiem,wole zapytac:)i wywalone plastikowe nadkole?
narobiles mi smaka na 17 fele:d
co do zawieszenia nie dobija nigdzie na tych felgach?i wogole jest opcja jezdzenia w 5 osob czy juz nie?:P
narobiles mi smaka na 17 fele:d
co do zawieszenia nie dobija nigdzie na tych felgach?i wogole jest opcja jezdzenia w 5 osob czy juz nie?:P
ranty są zaklepane (jak tylko się poprawi pogoda to zrobię dokładne fotki jak to wszystko wygląda). Z tyłu plastików nie było, a z przodu zostały, delikatnie przycięte przy rantach żeby przy większym obciążeniu auta nie tarły mocno opony o nie (mają lekki luz)
zawieszenia ani na tych ani na innych felgach nie dobija, ale to przecież koło do dobijania zawiasu nie ma znaczeniaAdrian1989 pisze:co do zawieszenia nie dobija nigdzie na tych felgach?
oczywiście jest taka możliwość, osobiście wolę jechać w 5 osób na 17 niż tak jak teraz na 13Adrian1989 pisze:i wogole jest opcja jezdzenia w 5 osob czy juz nie?:P
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
..:VoyteQ:.., mialem ma mysli czy nie trze na nierownosciach przy -60:P bo sam to planuje,lub gwint i wtedy wyregulowac dokladnie wysokosc:)
dzieki,bardzo mi pomogles:) czekam na foty przodu dokladniejsze jeszzce:) sam zaklepywales ranty? mlotek czy maszynka?i jak mozesz opisz;)
dzieki,bardzo mi pomogles:) czekam na foty przodu dokladniejsze jeszzce:) sam zaklepywales ranty? mlotek czy maszynka?i jak mozesz opisz;)
ranty klepał lakiernik-blacharz, ale robił to pierwszy raz w zyciu i poszło dobrze, więc nie podejżewam jakiegoś skomplikowania
na nierównościach nie trze, jedynie przy pełnym skręcie opona przyciera o wnętrze plastikowego nadkola, ale to bardziej przez jej szerokość niż średnicąAdrian1989 pisze:mialem ma mysli czy nie trze na nierownosciach przy -60:P
..:VoyteQ:.., super ze autko juz zdrowe - widze ze w tym roku stal zmieniła kolor - pasuje mu nawet pozdr
moje byle gti..
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=103949&postdays=0&postorder=asc&start=795
moja była octavia:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=267091&postdays=0&postorder=asc&start=60
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=103949&postdays=0&postorder=asc&start=795
moja była octavia:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=267091&postdays=0&postorder=asc&start=60
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt: