"skacze" po puszczeniu gazu na bieg
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
"skacze" po puszczeniu gazu na bieg
witam wczoraj zakupiłem sobie KR
proglem mam taki ze jak jade np na 2 biegu i puszce gaz to auto skacze , czyli rzuca nim strasznie i musze sprzegłowac , niezchdozi z obrotow tylko rzuca
jaka moze ze byc przyczyna , co musze sprawdzic aby wiedziec co jest nietak
proglem mam taki ze jak jade np na 2 biegu i puszce gaz to auto skacze , czyli rzuca nim strasznie i musze sprzegłowac , niezchdozi z obrotow tylko rzuca
jaka moze ze byc przyczyna , co musze sprawdzic aby wiedziec co jest nietak
Ostatnio zmieniony pt gru 12, 2008 11:47 przez zmc-mafe, łącznie zmieniany 2 razy.
- silent_rob
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
CSR_GTI, chodzi omn wyzsze obroty
oki sprawdze zaplon
zobacze co wyjdzie
moje wolne obroty skacza sobie raz trzyma 1000 i w dół opada itp wiruja sobie delikatnie tez niewiem jaka moze być przyczyna
moze klatego ze mam dziure przed kolektorem i spaliny tam sie wydostają , milem to zrobic i zobaczyc ale narazie brak czasu
oki sprawdze zaplon
zobacze co wyjdzie
moje wolne obroty skacza sobie raz trzyma 1000 i w dół opada itp wiruja sobie delikatnie tez niewiem jaka moze być przyczyna
moze klatego ze mam dziure przed kolektorem i spaliny tam sie wydostają , milem to zrobic i zobaczyc ale narazie brak czasu
Ostatnio zmieniony pt gru 12, 2008 10:43 przez zmc-mafe, łącznie zmieniany 1 raz.
- silent_rob
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dziure przed kolektorem wydechowym ?? czy w kolektorzezmc-mafe pisze:CSR_GTI, chodzi omn wyzsze obroty
oki sprawdze zaplon
zobacze co wyjdzie