[BORA `99] MONTAŻ ORYGINALNYCH XENONÓW
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
[BORA `99] MONTAŻ ORYGINALNYCH XENONÓW
Chce założyć oryginalne XENONY , a wcześniej były zwykłe lampy.
PYTANIE :
czy musze coś przerabiać w instalacji elektrycznej (zamiana pinów w kostce itp), w tych lampach co mam dostać będą przetwornice itp.
Może ktoś coś takiego już przerabiał i coś wie na ten temat - bede wdzięczny za info.
Pozdrawiam
PYTANIE :
czy musze coś przerabiać w instalacji elektrycznej (zamiana pinów w kostce itp), w tych lampach co mam dostać będą przetwornice itp.
Może ktoś coś takiego już przerabiał i coś wie na ten temat - bede wdzięczny za info.
Pozdrawiam
jakie gotowe przejściówki - niby kupuje przejściówke wkładam między instalacje elektryczną w samochodzie a ori lampe xenonową - jeżeli tak gdzie takie sprzedają i może padaj jakiś numer towaru - bo ja się z niczym takim nie spotkałem - jak ja szukałem czegoś takiego to nic takiego nie występowało - trzeba było zamienić miejscami niektóre kabelki w lampieQto pisze:Są gotowe przejściówki w ASO.
trzeba przerobić, ale lepiej w lampie niż w instalacjiszymon-dugi pisze:czy musze coś przerabiać w instalacji elektrycznej
Ostatnio zmieniony pn gru 15, 2008 20:38 przez Kulon, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Nie wiem czy w naszych ASO mają takie przejściówki, bo w Niemczech są dostępne: http://www.kunset.de/0000009ab11076b1d/ ... e24f16.phpkulon-x pisze:jeżeli tak gdzie takie sprzedają i może padaj jakiś numer towaru
Na e-bayu też można to dorwać. A raz nawet widziałem na Allegro.
No i nie wiem czy po podłączeniu tego wszystko działa.
Ostatnio zmieniony pn gru 15, 2008 21:05 przez Kamel, łącznie zmieniany 1 raz.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
-
- Nowicjusz
- Kontakt: