[GOLF MK2] 19E R32 by fOniK..
Moderator: G0 Karcio
Stefano_R, no mialo mialo.. ale tak to sie dzieje jak sie pownie ze sie nie spiszy.. mialo to byc robione dokladnie i spokojnie.. a nie miedzy czasie w doskoku miedzy innymi autami ale za tydzien bedzie juz spowrotem mam nadzieje
http://WWW.MLRD.PL" onclick="window.open(this.href);return false;
N-K górą nad forumStefano_R pisze:pokaż jakeiś foto
MK5 GTI++ viewtopic.php?f=90&t=565944" onclick="window.open(this.href);return false;
IBIZA na bonusie viewtopic.php?t=245433" onclick="window.open(this.href);return false;
MK3 VR6 viewtopic.php?t=57882" onclick="window.open(this.href);return false;
IBIZA na bonusie viewtopic.php?t=245433" onclick="window.open(this.href);return false;
Stefano_R, wozo, nie mam co pokazywac na razie.. zderzaki nie pomalowane, nic nie jest jeszcze spasowane, fotki wyszly ciemne bo nie bylo kiedy robic w normalnej porze wiec kiszka
wozo, a na naszej-klasie dalem fotke bo ma fajny klimat [przynajmniej mi sie tak wydaje] i ja na niej stoje :green_fuck:
Tak wiec foto bedzie jak bedzie w pomalowanych zderzaczkach
wozo, a na naszej-klasie dalem fotke bo ma fajny klimat [przynajmniej mi sie tak wydaje] i ja na niej stoje :green_fuck:
Tak wiec foto bedzie jak bedzie w pomalowanych zderzaczkach
- fasola mk2
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
ważne że juz po woli widać koniec prac blacharsko-lakierniczych.. ehh jakos lubie tego twojego parcha.. czekam wiec z niecierpliwością aż wszystko poskładasz
Ostatnio zmieniony wt gru 16, 2008 00:21 przez Stefano_R, łącznie zmieniany 1 raz.
jops ale najgorsze ze czasu nie ma ;/ ale trzeba dac radeStefano_R pisze:ważne że juz po woli widać koniec prac blacharsko-lakierniczych.. ehh jakos lubie tego twojego parcha.. czekam wiec z niecierpliwością aż wszystko poskładasz
Stefano_R, powiedz mi lepiej jak Ty masz z wydechem zrobione.. masz sordkowy tlumik? bo wydaje mi sie ze nie masz ale nie jestem pewnien ;p a jak nie masz to glosny jest? bo chce zrobic tez myka z wydechem jakos nie dlugo
Fajny to on dopiero będzie, jak fOniK zrealizuje pewien sprytny plan.fasola mk2 pisze:Fajny
MK5 GTI++ viewtopic.php?f=90&t=565944" onclick="window.open(this.href);return false;
Golf zyje.. ma sie na razie calkiem niezle chodz nie do konca.. obecnie zalozone mam nie polakirowane zderzaki [przedni zielony ] Srodka tez jeszcze nie zlozylem.. jakos zawsze nie ma mocy[%] albo jest zbyt zimno albo cos nie idzie.. zycie.
Gulf smiga juz na zimowkach tu podziekwoania za opony dla sGarego i Wojtka, do zimowek zalozylem kołpaki od mercedesa hehe jest smiesznie a krytyke omijam bo mi sie nawet podoba hehe :green_fuck: Noi to na co dluuugo czekalem i zwlekalem z kupnem dokladka GTi juz zamontowana i parch dostal troszke wigoru Reszta gratow czeka na lepsze czasy.. :]
Szukam calych z zatrzaskami emplematow w błotnik i znaczka vw w tylny pas, w sumie to nakrecilem sie jednak na jakies ladne nakladki na nadkola [5D, szeroka listwa], musze tez wymienic przewod od przeplywomierza do przepustnicy do mojego silniczka[1,8 PF]
Wiec jak by ktos posiadał-widzial do wyrwania takie graty to prosze o Info, tanio kupie oczywiscie
jeszcze foto pogladowe ale w szarosci ;D :green_fuck:
pozdro
Gulf smiga juz na zimowkach tu podziekwoania za opony dla sGarego i Wojtka, do zimowek zalozylem kołpaki od mercedesa hehe jest smiesznie a krytyke omijam bo mi sie nawet podoba hehe :green_fuck: Noi to na co dluuugo czekalem i zwlekalem z kupnem dokladka GTi juz zamontowana i parch dostal troszke wigoru Reszta gratow czeka na lepsze czasy.. :]
Szukam calych z zatrzaskami emplematow w błotnik i znaczka vw w tylny pas, w sumie to nakrecilem sie jednak na jakies ladne nakladki na nadkola [5D, szeroka listwa], musze tez wymienic przewod od przeplywomierza do przepustnicy do mojego silniczka[1,8 PF]
Wiec jak by ktos posiadał-widzial do wyrwania takie graty to prosze o Info, tanio kupie oczywiscie
jeszcze foto pogladowe ale w szarosci ;D :green_fuck:
pozdro