Słabe światła w MK4, reflektor soczewkowy IN PRO
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Słabe światła w MK4, reflektor soczewkowy IN PRO
W moim golfie mam zamontowane przednie reflektory soczewkowe IN PRO. Problem jest taki, że światło z nich bardzo kiepściutko oświetla nocą drogę - ledwo cokolwiek widać. Swiatła drogowe sa już ok, problem dotyczy tylko świateł mijania. W lampach siedzę standardowe żarówki H7.
Czy poradzicie mi coś, by zwiększyć skuteczność świateł? Jesli wymiana żarówek, to na jakie?
Pozdrawiam i czekam.
Piotrek
Czy poradzicie mi coś, by zwiększyć skuteczność świateł? Jesli wymiana żarówek, to na jakie?
Pozdrawiam i czekam.
Piotrek
Z miłosci do samochodu...
lub http://www.allegro.pl/item410756100_vw_ ... tnych.htmlKrzyziu pisze: HID
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Hmmm ksenonowe żarówki bez przerabiania instalacji (koniec cytatu)... A coś konkretnego polecisz? Czy montaż jest prosty?Krzyziu pisze:tak jest niestety w soczewkach i zwykłych żarówkach... Zawsze będą dużo gorzej świeciły w porównaniu do zwykłych reflektorów. Jedyna rada - HID
Z miłosci do samochodu...
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Co maja swiatla do dzialu DIESEL?
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
- Lukasz_mk2
- Forum Master