MK4 montaż orginalnych Xenon-ów
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
ja mam bez sprysków i jeżdże i jak narazie odpukać w nie malowane nicxplo pisze:ale wymiana zderzaka
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
- roboform550
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Mi już ręce opadowywują
Podłączyłem wszystko xenonik świeci ładnie ale mam problem z silniczkami do regulacji
Przeczytałem instrukcję co i jak zrobiłem jak pisało i nie działa grrrrrrr
Niech mi ktoś napisze co podłączyć i gdzie bo ja już siły niemam
[ Dodano: 26 Sie 2008 21:00 ]
Podłączyłem wszystko lampa od strony pasażera ma regulację od wewnątrz wszystko działa
nie działa od wewnątrz regulacja lampy od strony kierowcy wszystko podłączone jak w tej drugiej
ręce opadają
Podłączyłem wszystko xenonik świeci ładnie ale mam problem z silniczkami do regulacji
Przeczytałem instrukcję co i jak zrobiłem jak pisało i nie działa grrrrrrr
Niech mi ktoś napisze co podłączyć i gdzie bo ja już siły niemam
[ Dodano: 26 Sie 2008 21:00 ]
Podłączyłem wszystko lampa od strony pasażera ma regulację od wewnątrz wszystko działa
nie działa od wewnątrz regulacja lampy od strony kierowcy wszystko podłączone jak w tej drugiej
ręce opadają
-Tato czy ten samochód jest zepsuty ???
-Nie synku.... to Diesel.....
Instalacje LPG
http://www.dar-gaz.net
-Nie synku.... to Diesel.....
Instalacje LPG
http://www.dar-gaz.net
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
witam koeldzy tez mam zamiar kupic taki ori zestaw tylko drecza mnie pewne kwestie. Adaptery wie mze mozna kupic i to nei ebdzie problem ale czy one zalatwia wszystko? No i jak jest sprawa z regulacja wysokosci zeby dzialala/ czy silniczki sa juz w plampach, trzeba jakies dodatkowe kable ciagnac? Dzieki i pozdro.
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
czajaa22, jak podłaczysz w lampie kable na regulacje to bedzie miał w kabinie regulacje, silniczki są już napewno w lampie - nie trzeba żadnych dodatkowych kabli ciągnąć
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
PL
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
O to mi wlasnei chodzilo. Pozostaje tylk okwestia adapterow albo kupienie lamp juz przerobionych na instalacje ze zwyklymi dobrze mysle? Bo co do samopoziomowania t osobie odpuszcze bo za drogi koszt. Pozdro i dzieki. Jak cos to zwroce sie do ciebei o pomoc kulon w razie problemow. Kwestia tylko czy dobrze bym zrobil zmieniajac lampy na ori bo mama ringi teraz i chcialem do nich wlozyc hidy ale pomyslalem ze jak juz robie golfine na r32 to przydaly by sie ori xenonki, chociaz koszt jest wiekszy jak sadzisz?
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
He he no wlasnie staram sie wszystko wsadzac ori wiec pomysle nad tymi xenonami tylk oswoje bym musial sprzedac swoje ringi a chyba nie bedzie latwo. Pozdrokulon-x pisze:ori to oriczajaa22 pisze:chociaz koszt jest wiekszy jak sadzisz
Bodek a napisz jak rozebrałeś te lampki bo mam zamiar przeczyscic klosz od srodka i moze zmienic zaroweczki postojowe na jakies białe zeby się ładnie komponowały a mam dokładnie takie same xenonki
P.S.Czy ktoś wie czy moge tam jako postojówki wstawić ringi - czy to kwestia żarówek czy jakiegoś klosz albo ocb?
P.S.Czy ktoś wie czy moge tam jako postojówki wstawić ringi - czy to kwestia żarówek czy jakiegoś klosz albo ocb?
a ja mam dwa pytanka..
1. czy w lampach ksenonowych (oryginał) są przeciwmgielne?!
bo mam zamiar kupic sobie takie reflektory i jeszcze jedno:
2. w serwisie mi powiedzieli ze nie powinno sie zakaldać ksenonów do samochodu który nie byl wyposazony w nie fabrycznie bo moge mieć z tego jakies konsekwencje!?
poradzcie mi...
moze ma ktoś do sprzedania takie ksenony?!
pozdrawiam
1. czy w lampach ksenonowych (oryginał) są przeciwmgielne?!
bo mam zamiar kupic sobie takie reflektory i jeszcze jedno:
2. w serwisie mi powiedzieli ze nie powinno sie zakaldać ksenonów do samochodu który nie byl wyposazony w nie fabrycznie bo moge mieć z tego jakies konsekwencje!?
poradzcie mi...
moze ma ktoś do sprzedania takie ksenony?!
pozdrawiam
Tylko zdolność hamowania daje Ci prawo do prędkości!!
Widze ze temat sie wyciszyl czyli wszyscy juz maja xenonki sprawnie podlaczone , otoz wczoraj zakupilem takie same ori xenonki jak autor tego tematu. Czytajac rozne odpowiedzi mozna cos wywnioskowac ale bynajmniej jak dla mnie nie wszystko i stad moja prosba. Czy moze ktos dokladnie, fachowo napisac np w punktach kolejnosc zmian, przerobek i co do kazdej przerobki jest potrzebne. Mysle ze ten temat jest potrzebny i nie jeden uzytkownik w przyszlosci bedzie go szukal. Z gory dzieki, pozdro
[ Dodano: 11 Sty 2009 10:05 ]
hello? potrzebuje pomocy
[ Dodano: 11 Sty 2009 10:05 ]
hello? potrzebuje pomocy