Ja rozumiem ze nie jestem zadnym tam autorytetem, ale pisalem ci o swiecach na poczatku roku w lutym,ale widze ze ciebie trzeba utwierdzzac w przekonaniu"ze moze wymien swiece"MIT pisze:no teraz to mnie naprawde pocieszyles: natychmiast wymieniam świece..objaw identyczny
Przy odpalaniu po nocy kopci na niebiesko...
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Hehe ,no tak ale tak czas leciał i leciał az w końcu zrobiło się ciepło,no i zapomniałem o problemie dymka,no ale teraz juz wymieniam-jestem umówiony na jutro tak że dam znać czy to był problem,świeczki to BOSCH spec mówi że to oryginały ze znaczkiem Vw,wiem że są jescze BERU ale ich nie ma więc nie będę ich szukał,niech wkłada BOSCHa,mam nadzieje że dobre.....pozdrawiam no i oczywiście dam znać
No i po wymianie świeczek co się okazało.....gościu wyjmuje pierwszą i stwierdza spalona,drugą spalona, trzecią spalona, no i oczywiście czwarta spalona ale stwierdza to po czarnym nalocie na świecy jak niżej na obrazku,więc pytam czy może to sprawdzić jakoś dokładniej ,a on na to ze jasne i już panu pokażę:) podłaczył na krótko, świece nie iskrzyły przy stykaniu kablami ani się nie grzały....więc chyba uwierzyłem mam nadzieję że to był cały mój problem ale czy tak, okaże się dopiero jutro po nocy jak go będę palił pierwszy raz..no a co sądzicie o tej świeczce?to jedna z nich... qrde tak se myślę... odpalił by bez żadnej sprawnej świecy jak na dworze było -9 po nocy???
Ostatnio zmieniony wt gru 30, 2008 13:20 przez MIT, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
no już się nie mogę doczekać rana najlepiej żeby tak przymroziło z -15 hehehe, dam znać jutro jak tylko sprawdze..pozdrawiam.golfmaniac22 pisze:ja mialem podobnie zdziwisz sie jaka jest roznica przy odpalaniu:bigok:
[ Dodano: 31 Gru 2008 11:06 ]
Panowie..właśnie wróciłem z dworu z próby odpalenia autka przekręcam kluczyk.patrzę na teemperature na wyświetlaczu -9 czyli w nocy napewno było z -15.czekam jak zgaśnie kontrolka świec zarowych....uwaga zapłon...hehe autko odpaliło po dwóch obrotach,równiutko pracując,nie robiąc zasłony dymnej!!!!Więc mój problem z głowy!dziękuje wam wszystkim za pomoc i życzę udanej biby sylwestrowej i spełnienia marzeń w nowym roku.........
No i nie bylo tak trzeba odrazu w lutym jak ci po raz pierwszy mowilemMIT pisze:Panowie..właśnie wróciłem z dworu z próby odpalenia autka przekręcam kluczyk.patrzę na teemperature na wyświetlaczu -9 czyli w nocy napewno było z -15.czekam jak zgaśnie kontrolka świec zarowych....uwaga zapłon...hehe autko odpaliło po dwóch obrotach,równiutko pracując,nie robiąc zasłony dymnej!!!!Więc mój problem z głowy!dziękuje wam wszystkim za pomoc i
Ostatnio zmieniony śr gru 31, 2008 18:20 przez manek271, łącznie zmieniany 2 razy.