Passat B5 (3B) AFN yarozz
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Passat B5 (3B) AFN yarozz
Postanowiłem napisać co nieco o moim Pasiaku i wstawić parę zdjęć,
Auto to PASSAT B5 (3B) , silnik AFN.
na wyposażeniu z rzeczy które warto wymienić, to elektryczne i podgrzewane lusterka, climatronic, elektryczne szyby x4, welurowa tapicerka, ABS, 2xAirbag'i, fabryczne głośniki(narazie ;> ), było radio Pioneer deh 2900mpb teraz jest Pioneer deh p6800mp
Modyfikacje:
- CHIP by COMPsport przed: 115,0 KM i 245,9 Nm po: 136,0KM i 302,2 Nm + wtryski 216 Fratelli Bossio po: 154,6KM i 334,6 Nm
- DEPO D2S soczewka, przetwornice Hella + żarnik D2S 6000K
- Alu na Lato od Audi S8 18" 225/40
- 15" 195/65 zimówki Toyo
- chromowany grill bez znaczka JOM
- sprężyny Eibach
-audio: Radio Pioneer deh p6800mp,głośniki przód: seria, tył: tweetery seria+midbasy boschmann, s-w: infinity ref 10" + Mac audio MPX2500
Plany:
- Wygładzenie przedniego zderzaka i pomalowanie wszystkich el czarnych pod kolor nadwozia
to be continued... ))
zdjecia zaraz po zakupie
Wnętrze
tu juz z nowym Grill'em )
nowe reflektory
Pioneer deh p6800mp
Winter Session
Nowe kółeczka
Na nowych kapciach Troche wysoko stoi, ale sprężynki Eibach już czekają na założenie
Po zglebieniu
Passiasty na hamowni
Wykresy
Seria
Po chipie
Chip vs. Seria
Ramiona wycieraczek od 3BG
W troszke innym konfigu
Zastrzyk Mocy
Antena z Audi A4 Avant
Auto to PASSAT B5 (3B) , silnik AFN.
na wyposażeniu z rzeczy które warto wymienić, to elektryczne i podgrzewane lusterka, climatronic, elektryczne szyby x4, welurowa tapicerka, ABS, 2xAirbag'i, fabryczne głośniki(narazie ;> ), było radio Pioneer deh 2900mpb teraz jest Pioneer deh p6800mp
Modyfikacje:
- CHIP by COMPsport przed: 115,0 KM i 245,9 Nm po: 136,0KM i 302,2 Nm + wtryski 216 Fratelli Bossio po: 154,6KM i 334,6 Nm
- DEPO D2S soczewka, przetwornice Hella + żarnik D2S 6000K
- Alu na Lato od Audi S8 18" 225/40
- 15" 195/65 zimówki Toyo
- chromowany grill bez znaczka JOM
- sprężyny Eibach
-audio: Radio Pioneer deh p6800mp,głośniki przód: seria, tył: tweetery seria+midbasy boschmann, s-w: infinity ref 10" + Mac audio MPX2500
Plany:
- Wygładzenie przedniego zderzaka i pomalowanie wszystkich el czarnych pod kolor nadwozia
to be continued... ))
zdjecia zaraz po zakupie
Wnętrze
tu juz z nowym Grill'em )
nowe reflektory
Pioneer deh p6800mp
Winter Session
Nowe kółeczka
Na nowych kapciach Troche wysoko stoi, ale sprężynki Eibach już czekają na założenie
Po zglebieniu
Passiasty na hamowni
Wykresy
Seria
Po chipie
Chip vs. Seria
Ramiona wycieraczek od 3BG
W troszke innym konfigu
Zastrzyk Mocy
Antena z Audi A4 Avant
Ostatnio zmieniony śr mar 07, 2018 22:46 przez yaroz, łącznie zmieniany 32 razy.
pwrd by COMPsport 154,6KM i 334,6Nm
Mój VWóz viewtopic.php?f=91&t=207197" onclick="window.open(this.href);return false; SPRZEDAM
Fotki z srodka dodam napewno, bo jade dzis po nowe radyjko (pioneer deh-p6800mp) to juz zrobie z nowym ;P . Chip standard bez zadnych wiekszych przerobek mysle ze w granicach 130-140Ps, zobaczymy czy tyle wwyjdzie
Ostatnio zmieniony pt lut 20, 2009 22:28 przez yaroz, łącznie zmieniany 2 razy.
Mój VWóz viewtopic.php?f=91&t=207197" onclick="window.open(this.href);return false; SPRZEDAM
Passior ładny
Ja bym był za opcją wszytko w kolor ale to tylko moje zdanie
Pokarz lepsze fotki lamp
Według mnie to albo wszystko pod kolor nadwozia, albo wygładzenie (przód i tył, boki w kolorze lub gładkie ) bo sam przedni zdeś gładki .... nie wiem czy to będzie ładnie- Wygładzenie przedniego zderzaka i pomalowanie wszystkich el czarnych pod kolor nadwozia
Pokarz lepsze fotki lamp
Mój były Mk3 -> viewtopic.php?f=88&t=291213
Magnez pisze:Passior ładny
Według mnie to albo wszystko pod kolor nadwozia, albo wygładzenie (przód i tył, boki w kolorze lub gładkie ) bo sam przedni zdeś gładki .... nie wiem czy to będzie ładnie- Wygładzenie przedniego zderzaka i pomalowanie wszystkich el czarnych pod kolor nadwozia
Z tym wygładzeniem i pomalowaniem wszystkich el. czarnych, to chodzilo mi o to :
Ostatnio zmieniony pt sty 02, 2009 21:16 przez yaroz, łącznie zmieniany 2 razy.
no widzę że glebę też już zamontowałeś, masz zwykłe Eibachy czy progresywne, bo widzę że chyba bardziej siadł niż mój
do tego S-line'y i już jest srogo
Teraz pora na silniczek, polecam wiruska, teraz jest grupowy program u Aligatora, najwyższy czas się dopisać
do tego S-line'y i już jest srogo
Teraz pora na silniczek, polecam wiruska, teraz jest grupowy program u Aligatora, najwyższy czas się dopisać
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2219443 - mój kopciuch @168KM/402Nm Dynosoft
A wiesz że nie wiem zwoje wyglądały jak w oryginalnychmahoo pisze:masz zwykłe Eibachy czy progresywne
No w planach jest, musze tylko alusy sprzedać (15" co mi po golfie zostały) no i cosik dołożyć i ekipe uzbieraćmahoo pisze:Teraz pora na silniczek, polecam wiruska, teraz jest grupowy program u Aligatora, najwyższy czas się dopisać
W czwartek autko zostało zChipowane wynik to przed: 115,0 KM i 245,9 Nm po: 136,0 i 302,2 Nm. Wrażenia całkiem pozytywne, to nie moje auto hehehe . Jak zrobię zdjęcia wykresów to je tu wrzucę
Wykresy w pierwszym poście