Z tyłu w Leonie jest mało miejsca nie oszukujmy się wcale nie mówię że w golfie 4 jest lepiej...
a moj juz zatarty, heheh zart, co do 11-tki to kto wie... SKoro auto nie idzie pod mlotek to temat zrobienia blach powraca, ale to musi odwilz przyjsc i sie wezme dopiero a jak juz blachy zrobie to kto wie czy dozywocia u mnie nie dostanie sztrucel. Braciak prawko zdaje, jak cos kobieta prawko ma i do jazdy sie rwie wiec jest komu jezdzic A ja na nowe auto sobie zarobie reszte chajsu i tym oto sposobem golfika ukochanego oszczedzecowboy pisze:Matijas, mój juz dotarty, na wiosne wkładamy 11-stki
hmmm moze i peknie, ale 160km to chyba najlepszy kompromis jesli chodzi o spalanie bezawaryjnosc oraz osiagi. Na 11-tce i dragowych wtryskach to pic musi jak smok wacheRapix pisze:Jak by co mam 11 i 260 stelaż pod pompę też mam 200 pęknie jak nic
hehe zadna sciema, auto juz bylo praktycznie kupione.... w niedziele przez tel sie dowiedzialem ze jest troche inaczej i zebym go do reki nie bral, wiec sie posluchalembecior pisze:Taa z tym lełonem to pewnie jakaś ściema była
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 47 gości