JAKIE KONTROLKI
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
JAKIE KONTROLKI
WITAM
POSIADAM VW GOLFA IV 1.9 TDi 2001R 90KM I MAM KILKA PYTAŃ???? A MIANOWICIE PO PRZEKRĘCENIU ZAPŁONU JAKIE KONTROLKI POWINNY SIĘ ZAPALIĆ NA DESCE ROZDZIELCZEJ ??? NASTĘPNYM PYTANIEM JEST NIE DZIAŁAJĄCA KONTROLKA OD POZIOMU PŁYNU SPRYSKIWACZY ???? CZEGO JEST TO PRZYCZYNA ??? CZY BRAKIEM ŻARÓWKI W DESCE CZY USZKODZENIEM JAKIEGOŚ CZUJNIKA ????? JEŻELI BYŁBY TO CZUJNIK TO GDZIE MAM GO SZUKAĆ ???? I JESZCZE JEDNO CZY ZA KAŻDĄ ZAPALONĄ KONTROLKĘ W DESCE ODPOWIADA OSOBNA ŻARÓWKA ?????
POSIADAM VW GOLFA IV 1.9 TDi 2001R 90KM I MAM KILKA PYTAŃ???? A MIANOWICIE PO PRZEKRĘCENIU ZAPŁONU JAKIE KONTROLKI POWINNY SIĘ ZAPALIĆ NA DESCE ROZDZIELCZEJ ??? NASTĘPNYM PYTANIEM JEST NIE DZIAŁAJĄCA KONTROLKA OD POZIOMU PŁYNU SPRYSKIWACZY ???? CZEGO JEST TO PRZYCZYNA ??? CZY BRAKIEM ŻARÓWKI W DESCE CZY USZKODZENIEM JAKIEGOŚ CZUJNIKA ????? JEŻELI BYŁBY TO CZUJNIK TO GDZIE MAM GO SZUKAĆ ???? I JESZCZE JEDNO CZY ZA KAŻDĄ ZAPALONĄ KONTROLKĘ W DESCE ODPOWIADA OSOBNA ŻARÓWKA ?????
- Christopherek
- Forum Killer
- Auto: Audi a4 b6 cabrio
- Silnik: Bfb
- Kontakt:
Re: JAKIE KONTROLKI
a czemu piszesz drukowanymi?co do kontrolek to zajrzyj w ksiązkę serwisową to będziesez wiedział a kontrolki od poziomu płynu spryskiwaczy wcale nie musisz mieć.ja miałem komp na fis i miałem kontrolkę płyny i klocków dodatkowodamianekkk007 pisze:WITAM
Są-Vw Passat b6 variant 2.0 cbbb i Audi a4 b6 cabrio 1.8t bfb
Były-Vw golf mk3 1.8 aam, Vw golf mk4 1.9 arl, Vw golf mk3 2.0 ady, Vw polo 6n 1.6 ajv,Vw golf mk3 1.8 adz cabrio,Audi a4 b5 avant 1.9 avg, VwNew Beetle 1.8Tawv, Vw New Beetle 1.8T awu,Vw Passat b5fl variant 1.9avf
Były-Vw golf mk3 1.8 aam, Vw golf mk4 1.9 arl, Vw golf mk3 2.0 ady, Vw polo 6n 1.6 ajv,Vw golf mk3 1.8 adz cabrio,Audi a4 b5 avant 1.9 avg, VwNew Beetle 1.8Tawv, Vw New Beetle 1.8T awu,Vw Passat b5fl variant 1.9avf
-
- Nowicjusz
- FILIP_1988
- Ma gadane
Tu jest opis jak dostac sie do czujnikadamianekkk007 pisze:NASTĘPNYM PYTANIEM JEST NIE DZIAŁAJĄCA KONTROLKA OD POZIOMU PŁYNU SPRYSKIWACZY ???? CZEGO JEST TO PRZYCZYNA ??? CZY BRAKIEM ŻARÓWKI W DESCE CZY USZKODZENIEM JAKIEGOŚ CZUJNIKA ????? JEŻELI BYŁBY TO CZUJNIK TO GDZIE MAM GO SZUKAĆ ????
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=207781
Golf to wytrzymałość i doskonała technika - jak w przypadku królewskiej dyscypliny.
-
- Nowicjusz
damianekkk007, tak powinna się zapalić, a powiedz mi jeszcze czy Ty masz spryskiwacze przednich świateł? Bo jeśli nie to podejrzewam, że ta kontrolka nie jest u Ciebie aktywna. Gdzieś czytałem, że jest ona zastosowana gdy spryski reflektorów są zamontowane w aucie ponieważ gdy zabraknie płynu to trudno potem odpowietrzyć ten układ było gdzieś to na forum poszukaj dobrze to sprawa Ci się wyjaśni.
Ostatnio zmieniony śr sty 07, 2009 20:29 przez looki8329, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepiej stracić sekundę z życia, niż życie w ciągu sekundy...
-
- Nowicjusz