kierownica airbag, dioda ? do czego to sluzy ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- FURA-TOLDI
- Nowicjusz
- Kontakt:
kierownica airbag, dioda ? do czego to sluzy ?
witam, kupilem niedawno golfika mk3 1992r (special) 1.9 gtd, mam male ptanko odnosnie diody migajacej na kierownicy, auto posiada kierownice z airbagiem (o ile tam jest ) prz wlaczaniu i wylaczaniu stacyjki zapala mi sie na chwilke czerwona dioda na prawym dolnym ramieniu kierownicy, czy to tak ma byc czy ma swieic na zielono itp. dla niektorych moze smiesznie zabrzmi moja prosba o pomoc ale poprostu pierwszy raz sie z tym spotkalem i niewiem co i jak
z gory dzieki za wyrozumialosc i pomoc
Ostatnio zmieniony pt sty 09, 2009 01:02 przez FURA-TOLDI, łącznie zmieniany 1 raz.
TDI - to dobrze idzie
- FURA-TOLDI
- Nowicjusz
- Kontakt:
na kierownicy miga dioda w tym miejscu :] zapozyczylem foto z allegro
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony pt sty 09, 2009 00:55 przez FURA-TOLDI, łącznie zmieniany 1 raz.
TDI - to dobrze idzie
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
To nie jest patent, ani rzeźba, tylko ori. Była niewielka liczba aut wypuszczonych właśnie z kontrolką poduchy na kierownicy. Kiedyś na forum poruszany był już ten temat, były też lepsze zdjęcia
- naprawa, odnowa i budowa od podstaw wiązek elektrycznych (także clean look);
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
- FURA-TOLDI
- Nowicjusz
- Kontakt:
no to jest maly klopocik niewidze sensu przesylania foto mojej kierownicy bo ja mam identyczna i w tym samym miejscu jak wskazalem jest ta dioda
a czy w 1992 r niebylo poduch to niewiem bo odziwo mam i nawet DIODA... swieci na kierownicy przy zapalaniu i gaszeniu zaplonu... ale jest to wersja GTD SPECIAL wiec moze dawali tam poduche... odziwo niemam abs-u hehe ale szybki dach elektr tez jest
tylko dalej niewiem po co to sie zapala
a czy w 1992 r niebylo poduch to niewiem bo odziwo mam i nawet DIODA... swieci na kierownicy przy zapalaniu i gaszeniu zaplonu... ale jest to wersja GTD SPECIAL wiec moze dawali tam poduche... odziwo niemam abs-u hehe ale szybki dach elektr tez jest
tylko dalej niewiem po co to sie zapala
TDI - to dobrze idzie