dlaczego czasem gasnie:(
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
DOKTORA NIE WLEWAJ !!!!!! spieprzysz sobie tylko auto ja bym za chiny tego do auta nie wlal jak zmienisz olej to potem znowu mozesz!! miec to samo a nawet jeszcze gorzej Wiec proponowalbym bym go pouszczelaniac konkretnie ))(chyba ze chcesz sprzedac autao to wlewaj niech sie potem inni z nim mecza )
- igor002
- Marysiakra
- Kontakt:
zalecam rpzeczytanie tematu bo niechce tego brzydko nazywac ale kolega sie wlasnie zbłażnił, ale wielkiTo_mas pisze:DOKTORA NIE WLEWAJ !!!!!! spieprzysz sobie tylko auto ja bym za chiny tego do auta nie wlal jak zmienisz olej to potem znowu mozesz!! miec to samo a nawet jeszcze gorzej Wiec proponowalbym bym go pouszczelaniac konkretnie ))(chyba ze chcesz sprzedac autao to wlewaj niech sie potem inni z nim mecza )
Już wyjaśniam dlaczego, mówiac doktor w temacie mam na mysli środek dołanczany do benzyny, wypierajacy wode i czyszczący układy wtryskowe i gażnikowe jak i cały układ paliwowy, bo jest bardziej drążący, niema nic wspólnego z olejem. Taki srodek, oczywiscie jakiejs firmy na poziomie, nie jest szkodliwy dla silnika, a dla ukłądu wtryskowego jak najbardziej na plus, bo go dodatkowo smaruje , benzyna sama niema aż takich właściwosci.
pozdrawiam serdecznie i eszcze raz
Mk3 GTI 16V ABF