Jak wyciągnąć gniazdo zapalniczki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jak wyciągnąć gniazdo zapalniczki
Witam. Chcę sobie podświetlić dywaniki przód i mam zamiar podpiąć sie pod zapalniczke, tylko jak to ustrojstwo wyjąć?
Ostatnio zmieniony wt sty 13, 2009 12:31 przez piotras84, łącznie zmieniany 2 razy.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
może jakiś baran ją wkleił, popiałki w każdym aucie wyciąga się bez problemu...trzeba przecież jakoś wysypywać syf tam zebrany. Jeżeli nie masz innej potrzeby demontażu oprócz tej co w temacie to daruj sobie. Pociągnij prąd np. z radia. Możesz wziąć plus (+) z kabelka od podświetlenia radia (chyba pomarańczowy), wtedy Twoje podświetlenie będzie się zapalało razem ze światłami.
- Tomek- E-g
- Mały gagatek
- Kontakt:
musi pójsc. tylko nie ciągniesz dosłownie w góre...wysówqasz tak jakby do siebie pod kątem - kurde cięzko jest wytłumaczyc słowami a tak prosto sie robipiotras84 pisze:Nie no, nie mam pojęcia. Wciskałem, stukałem i nic... Wrzucam fotkę może będzie łatwiej.
BYŁO : corrado 2.9 VR6 - lupo 1.4 16V - mk3 2.8 VR6 - bora 1.9 TDI - mk4 GTI 1.8T
JEST : mk4 1.9 TDI ( ASZ )
JEST : mk4 1.9 TDI ( ASZ )