jedynie z szerszym rantemGaryvw pisze:innej felgi,(za mojej przynajmniej kadencji) to autko mam nadzieje nie zobaczy
[golf mk2] by garyvw
Moderator: G0 Karcio
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
hehe no chcialoby sie,chcialo...Glocu pisze:jedynie z szerszym rantem
to ten dziadMarcin GTI pisze:poka poka
gdyby nie te wszystkie swiatla clear(ja bym seryjne tam widzial), ten tlumik (rowniez serie bym wolal), no i moze lotka ze stopem(bez stopu mile widziana ), to moglbym smialo powiedziec, o nim,ze jest moim idealem
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
no teraz jak masz 4 lampy to by się przydał emblemat GTI 16V a jak będzie emblemat to by się przydały listwy i progi GTI a jak już to zagości to musi wylądować u ciebie serducho ..... KR
[ Dodano: 30 Gru 2008 18:21 ]
[ Dodano: 30 Gru 2008 18:21 ]
ojjj dziad okrutnyGaryvw pisze: to ten dziad
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Dokładnie te same odczucia miałem patrząc na to angielskie MK2. Klarowe lampy, wydech i lotka nie pasują do reszty kompozycji. Podsumowując twojemu brakuje grilla, progów, listw GTI i szerszego rantu w RMkach. Dokładając jeszcze do tego pomysł pczernieja odnośnie swapu - masz o czym myślećGaryvw pisze:gdyby nie te wszystkie swiatla clear(ja bym seryjne tam widzial), ten tlumik (rowniez serie bym wolal), no i moze lotka ze stopem(bez stopu mile widziana ), to moglbym smialo powiedziec, o nim,ze jest moim idealem
Ostatnio zmieniony śr gru 31, 2008 09:44 przez becior, łącznie zmieniany 1 raz.
było 20 Jahre 16V... http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=342725&start=0&hilit=becior[
- Jeżu
- VW Baron
- Auto: VW Golf mk1 cabrio 91
- Silnik: 2H
Taki jak ten biały lampy ma z tyłu takie będe mia clary w dymionych kozackie sa miał.
Był vw golf Mk2 1,3 GT
Był JazzBlue 1,6 SR mk4 - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=437292" onclick="window.open(this.href);return false;
Był Passat 3BG Black Magic 1,9 TDi
Był vw Golf mk4 cabrio 1.8 GT
Był Audi A6 c5 1.9 Tdi AVG
Był a4 b6 cabrio 1.8T BFB
Jest vw tiguan 2.0 tdi 140 4 motion
Jest vw Golf mk1 cabrio 91
Był vw sirocco mk2 White scala 87 JH
Jest VW Scirocco mk2 1.600 GTI 1981
Jest new beetle 1.9 TDI 99
Był JazzBlue 1,6 SR mk4 - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=437292" onclick="window.open(this.href);return false;
sa pewne rzeczy do przelkniecia i w tym wypadku to wlasnie lampy ,trzecie swiatlo stop i wydech,bo poza tymi delikatnymi wpadkami wlasciciel ulepil niezlego wariataGaryvw pisze:gdyby nie te wszystkie swiatla clear(ja bym seryjne tam widzial), ten tlumik (rowniez serie bym wolal), no i moze lotka ze stopem(bez stopu mile widziana ), to moglbym smialo powiedziec, o nim,ze jest moim idealem
moglbym napisac jak towarzysze wyzej ,ale jak dla mnie to to auto wcale nie potrzebuje szerszych rantow pakietu od gti itp itd bo jak dla mnie mimo spokojnej stylizacji bialo-rmowej ryje beret i czysta przyjemnosci dajaca naprawde sporo radosci jest ogladanie kolejnych fot tego auta.Pzdr
Auto bardzo ryje beret. Jednak na pakiecie GTI i szerszym rancie ryłoby beret jeszcze bardziej. A właściciel miałby wielką satysfakcję i radochę Dlaczego więc nie modzić w nim dalej...rejden pisze:sa pewne rzeczy do przelkniecia i w tym wypadku to wlasnie lampy ,trzecie swiatlo stop i wydech,bo poza tymi delikatnymi wpadkami wlasciciel ulepil niezlego wariataGaryvw pisze:gdyby nie te wszystkie swiatla clear(ja bym seryjne tam widzial), ten tlumik (rowniez serie bym wolal), no i moze lotka ze stopem(bez stopu mile widziana ), to moglbym smialo powiedziec, o nim,ze jest moim idealem
moglbym napisac jak towarzysze wyzej ,ale jak dla mnie to to auto wcale nie potrzebuje szerszych rantow pakietu od gti itp itd bo jak dla mnie mimo spokojnej stylizacji bialo-rmowej ryje beret i czysta przyjemnosci dajaca naprawde sporo radosci jest ogladanie kolejnych fot tego auta.Pzdr
było 20 Jahre 16V... http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=342725&start=0&hilit=becior[
Chyba kazdy z nas zdaje sobie sprawe ,ze zawsze mozna cos ulepszyc dodac ,poprawic,bo to w koncu niekonczaca sie historia....ale juz teraz spokojnie chlopak moze fruwac na zloty z podniesiona przylbica i z duma opierac sie o wychuchanego bialasa....becior pisze:Dlaczego więc nie modzić w nim dalej...
Ostatnio zmieniony ndz sty 11, 2009 14:54 przez rejden, łącznie zmieniany 1 raz.
Zgadzam się, ale to nie powód, żeby przystopować...Zresztą niech się właściciel wypowierejden pisze:Chyba kazdy z nas zdaje sobie sprawe ,ze zawsze mozna cos ulepszyc dodac ,poprawic,bo to w koncu niekonczaca sie historia....ale juz teraz spokojnie chlopak moze fruwac na zloty z podniesiona przylbica i z duma opierac sie o wychuchanego bialasa....becior pisze:Dlaczego więc nie modzić w nim dalej...
Koledzy co wy tak placzecie Znajac garego na sezon napewno cos bedzie zmienione i bedzie golfik ryl beret jeszcze bradziej niz ryje teraz i ja licze ze gary zacznie z nami tym cudenkiem w koncu latac na jakies zloty zagraniczne, a nie tylko w koszalinie siedzi i na spoty smiga
Ostatnio zmieniony ndz sty 11, 2009 15:28 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
- Jeżu
- VW Baron
- Auto: VW Golf mk1 cabrio 91
- Silnik: 2H
mnie sie ten golf biały bardzo podoba lampki wypas tez takie będe miał z tyłu i wydech tez super ogólnie fajne autko pozdro.
Był vw golf Mk2 1,3 GT
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
ale ruch tu dzisiaj
rejden, dzieki za mile slowo, fajnie sie czyta takie komentarze
becior, niewatpliwie masz racje, jezeli chodzi o pakiet gti i ranty,ale postanowilem, skupic sie przede wszystkim na stronie technicznej auta, jest kilka rzeczy do zrobienia, chcialbym zajac sie lakierem, polerka,zderzak przod do malowania, no i porzadki pod maska , nie mam na mysli cleana, chcialbym zdjac wzmocnienie czolowe, wyczyscic i pomalowac podluznice, no i dokladnie umyc silnik, bo teraz jest mega usyfiony,
Chcialbym rowniez tak jak napisal kkkubek, pojezdzic, w tym roku po zlotach
Tak wiec jest na co wydawac kasiorke, jezeli tylko bede mial cos lewego grosza to napewno pakiet gti zagosci na autku, a jezeli nie bedzie kasy to moze w przyszlym roku
[ Dodano: 11 Sty 2009 14:44 ]
Jeżu, dzieki
rejden, dzieki za mile slowo, fajnie sie czyta takie komentarze
becior, niewatpliwie masz racje, jezeli chodzi o pakiet gti i ranty,ale postanowilem, skupic sie przede wszystkim na stronie technicznej auta, jest kilka rzeczy do zrobienia, chcialbym zajac sie lakierem, polerka,zderzak przod do malowania, no i porzadki pod maska , nie mam na mysli cleana, chcialbym zdjac wzmocnienie czolowe, wyczyscic i pomalowac podluznice, no i dokladnie umyc silnik, bo teraz jest mega usyfiony,
Chcialbym rowniez tak jak napisal kkkubek, pojezdzic, w tym roku po zlotach
Tak wiec jest na co wydawac kasiorke, jezeli tylko bede mial cos lewego grosza to napewno pakiet gti zagosci na autku, a jezeli nie bedzie kasy to moze w przyszlym roku
[ Dodano: 11 Sty 2009 14:44 ]
Jeżu, dzieki
Ostatnio zmieniony ndz sty 11, 2009 15:45 przez Garyvw, łącznie zmieniany 1 raz.