Brak podswietlenia w Mk4
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Brak podswietlenia w Mk4
mam na mysli podświetlenie konsoli srodkowej czyli regulacji nawiewu i temperatury we wnątrz auta. Próbowałem cos rozebrać, ale nie wiem jak wogóle to jest podświetlane.
Pomocy moze ktos juz co takiego naprawiał.
Pomocy moze ktos juz co takiego naprawiał.
Witam
Temat zapomniany ale jak najbardziej aktualny Podobno jest gdzies wyjasnione krok po kroku z fotkami jak to naprawic Jak ktoś wie gdzie to znaleźć to prosze o pomoc! u mnie w mkIV jak stuknolem to podświetlało teraz ciemnosc Jak ktoś to rozbierał to bedę wdzieczny za wskazówki bo niemoge tego wydżeć!
Temat zapomniany ale jak najbardziej aktualny Podobno jest gdzies wyjasnione krok po kroku z fotkami jak to naprawic Jak ktoś wie gdzie to znaleźć to prosze o pomoc! u mnie w mkIV jak stuknolem to podświetlało teraz ciemnosc Jak ktoś to rozbierał to bedę wdzieczny za wskazówki bo niemoge tego wydżeć!
- bojar
- Ma gadane
- Kontakt:
Na pewno jest- spróbujcie wpisać "podświetlenie" czy coś takiego- podobno łatwo to można wymienić- odkręca się parę śrubek i ok.....
Ale nigdy tego nie robiłem- trzeba poszukać, bo słyszałem, że nawet jest foto-porada jak to zrobić!
Pozdro!
Ale nigdy tego nie robiłem- trzeba poszukać, bo słyszałem, że nawet jest foto-porada jak to zrobić!
Pozdro!
[b][u]Walcz walcz walcz- Ty walczysz, ja walczę!!![/b][/u
Legia Warszawa !!!
Legia Warszawa !!!
- Krembul
- Użytkownik
- Kontakt:
Pokretla regulacji temperatury i nawiewu jest podswietlane przez jedna zaroweczke 1,5V i swiatlowody a nie przez diody. Zaroweczka znajduje sie za srodkowym pokretlem (tym od dmuchawy). Musisz je mocno pociagnac i zaroweczke mozesz wyciagnac penseta na przyklad. Koszt zaroweczki to 1zl. Sam naprawialem podswietlenie w passacie i nie bylo problemow. Poszukaj na forum bo juz raz opisywalem jak to zrobic.
Sprzedam REFLEKTORY "golf IV look" do mk3 stan idealny+3 komplety żarówek xenon oraz SPORTOWY FILTR POWIETRZA K&N do mk3+olejki regenerujące(200PLN)
- Krembul
- Użytkownik
- Kontakt:
A no nie ma za co. Najwazniejsze zeby wszystko dzialalo. tez nie lubie jak jakas nawet *#cenzura#* nie dziala. Jak wszystko jest OK to dopiero moge spac spokojnie.
Sprzedam REFLEKTORY "golf IV look" do mk3 stan idealny+3 komplety żarówek xenon oraz SPORTOWY FILTR POWIETRZA K&N do mk3+olejki regenerujące(200PLN)