nowa nagrzewnica w mkII
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
nowa nagrzewnica w mkII
witam zalozylem nowa nagrzewnice i fajnie grzeje tylko ze smierdzi tak jakby sie wypalal jakis srodek ktorym byla zakonserwowana da sie cos z tym zrobic?
mateo
- VwDarek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Nic, trzeba poczekać, aż się "wypali" Moja też śmierdziała, jak na ciepłe ustawiałem po wymianie, teraz już jest ok No chyba, że gdzieś odświeżaczy napchasz za te kratki nawiewu, bo na każdej z zewnątrz raczej średnio by to wyglądało Pozdro
Ostatnio zmieniony ndz sty 18, 2009 23:42 przez VwDarek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mały gagatek
- VwDarek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Nom mniej więcej tyle pośmierdzi Nagrzej Golfa i daj mu fire na ogrzewaniu, to się szybciej powinno wypalićWalek240 pisze:Z tego co zaobserwowałem to intensywny dziwny zapach minoł po około 4-5 dniach solidnego dogrzania nagrzewnicy teraz albo czuć delikatnie, albo jestem przewrażliwiony.
[ Dodano: 18 Sty 2009 23:12 ]
Tylko nie dawaj od razu ogrzewania na maxa, stopniowo podwyższaj temp. Raczej nie powinno się nic stać, ale lepiej z nową ostrożnie