Pukanie z tylu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Pukanie z tylu
Witam mam pytanko ostatnio wymienialem amorki z tylu bo juz go wozilo ale byly jeszcze jakies pukania myslalem ze to od amorkow i nic z tego ,stwierdzilem ze beda to tuleje wymienilem je i dalej puka co moze jeszcze byc do wymiany??/
Ostatnio zmieniony pn sty 26, 2009 13:02 przez koniknowe, łącznie zmieniany 1 raz.
GoferMan
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: Pukanie z tylu
mój brat miał mk3 podobny problem - tzn. dziwnego pukania i okazało sie że to tłumik pukał o elementy zawieszenia. Sprawdź zanim wydasz następne $$$koniknowe pisze: co moze jeszcze byc do wymiany??/
ja mam podobnie nie mogę namierzyć co to jest, jak szukałem po forum to dużo ludzi mówiło że takie tłuczenie to pewnie tuleje, ale po wymianie tłucze dalej pojechałem do mechanika on zapakował się na tył a ja jechałem po dziurach a on nasłuchiwał. Po tym zabiegu jedno co powiedział to to że tłuczenie nie jest na pewno z układu jezdnego
Ostatnio zmieniony pn sty 26, 2009 14:02 przez synec, łącznie zmieniany 2 razy.
a moze byc ze tlucze przez zuzyte poduszki amortyzatora ???
Ostatnio zmieniony wt sty 27, 2009 00:16 przez koniknowe, łącznie zmieniany 1 raz.
GoferMan