VW Golf mk3 GL by vwosiu
Moderator: G0 Karcio
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
często będą sie zmieniać dekle nie da sie wszystkiego na raz do mnie kazdy przemawiadjtomek pisze:vwosiu, z czarnym deklem bajka !!!!!!! chociaz srebrny też daje rade ehhe daj po dwa rozna na kazda os
sie porówna kolorki dobrze wiesz a dekle też przymierzysz może dasz sie namówić na którys*daniel* pisze:poezja na czarnym deklu jest! zakładaj gumiaki na stal!lakier pięknie siadł o wiele lepiej wyglądaja jak moje
zeton, dzięki
gtibodek, dzięki kolor jedyny słyszny
_asmo_, hehe pytasz a wiesz, przymierzy się do jetty
cienki500, dzięki
też mi sie podobaStefano_R pisze:vwosiu, spoko z tymi nowymi deklami..
Stefano_R pisze:zeton napisał/a:
teraz chce do siebie zapakować poszerzana stal i gwinta pozdrawiam
ehh coś czuję że niedługo połowa aut będzie jeździła na poszerzanych stalkach
nie jest to zabronione koło ale niestety też mnie to nie cieszy oby większa ilość detali też nie była do siebie zbliżonych stalówek się nie pozbędę troche czasu na nich pojeżdze za rok pomysle co z nimi zrobic*daniel* pisze:Stefano_R, dokładnie
następny komplet kół czeka do auta chociaż to mnie cieszy
- Mack.
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
http://images35.fotosik.pl/39/501f5012b8eba785.jpg to było to
na czarnych H1 wyglądał świetnie, wolę je od projektorów. super połączenie srebrnego lakieru i czarnych listew, lamp i dekli
na czarnych H1 wyglądał świetnie, wolę je od projektorów. super połączenie srebrnego lakieru i czarnych listew, lamp i dekli
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
czarny daje fajny kontrast do całości i ten nowy dekielek tam mocno trzyma się śrub że chyba będzie rzadko zmieniany dzięki i fajnie że się podobaMaciek23 pisze:Czarne dekle piekniejsze Super bedzie wygladac na tym kole z czarnym dekielkiem koniecznie !
Mack III, ta opcja też mi się podoba jednak bry nie mam na własność zderzaka usa z obrysami tez tam brakuje i za dobrze się ona nie naciągnie myślę że jak właściciel się zgodzi prawda kafar :green_fuck: to będzie przymiarka ponownie
ja tez nie widziałem go na innych lampach jednak to że projectory trafiły się nowe i jakość ich świecenia do h1 jest lepsza wzięła górę jak nie będą mi pasowały do reszty to pójdą na handel i trafi coś innego prawda Maciek23Mack III pisze:na czarnych H1 wyglądał świetnie, wolę je od projektorów.
Mack III, poza tym dzięki za pomoc
jedrekk, auto jak każde inne daj mi czas złoży się resztę dopiero ja czekam na twoją padake
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no to jedrus tym bardziej czekam coś to wymodził u siebie bo ja juz w swoich nie przewiduje w tym roku zmiany koloru pomyśli się jak je zastąpię innym kołemjedrekk pisze:na szczescie moje kola beda inne, i w innym kolorze i z motywami jakich jeszcze nie ma nikt w mk3
a ty dobrze trzeba przecierać szlaki ciekawe co to za wzroki wymyślisz na nich :green_fuck:
jak patrze na zdjęcia na h1 to też mi się bardzo podoba i zastanawiam się co zrobić, jednak jak patrze na niego teraz przez zimę to w ogóle mi się nie podoba zobaczymy jak założę wszystko na auto i czy będą pasować ale dziękijedrekk pisze:co do lamp wiem ze soczewki swieca miodnie.... ale wizualnie ladniejsze byly H1......
dzięki jeszcze raz przyjdzie to zrobię zdjęcia i się pokażeMack III pisze:ciesze sie ze moglem pomóc. pozostaje czekac na listonosza no i na fotki w temacie
tymczasem doszedł ori szeroki hokej pierwszy
drugi ori szeroki hokej w drodze więc będzie na zapas
gdzie ta wiosna