Pokaż nam swój sprzęt!
Temat mial byc o cb i navi w naszych autach ;p
Tak wiec zeby urozmaicić wstawiam zdjecia gps'a:
Za schowkiem zalozylem wzmacniacz do sub'a ktory jest w bagazniku... Od wzmacniacza pociagnalem zasilanie do wnetrza schowka gdzie dolozylem gniazdo zapalniczki i tam podpinam navi... nie placza sie po aucie kable a i fabryczne gniozdo jest wolne w razie "w"
Tak wiec zeby urozmaicić wstawiam zdjecia gps'a:
Za schowkiem zalozylem wzmacniacz do sub'a ktory jest w bagazniku... Od wzmacniacza pociagnalem zasilanie do wnetrza schowka gdzie dolozylem gniazdo zapalniczki i tam podpinam navi... nie placza sie po aucie kable a i fabryczne gniozdo jest wolne w razie "w"
...a ja wożę w Golfie Rangera RCI 2950 z anteną helikalną President Indiana:
...po 4 Tyskich trochę bosch nie trzymał linii prostej i obudowa tunelu jak wycięta, tak wycięta, bywa
...po 4 Tyskich trochę bosch nie trzymał linii prostej i obudowa tunelu jak wycięta, tak wycięta, bywa
Ostatnio zmieniony pn sty 12, 2009 23:00 przez h2so4, łącznie zmieniany 2 razy.
- krzychu195
- Użytkownik
- Kontakt:
Numeru kanału niema tylko po częstotliwości ale to banał. kanał 19 to 27.180 MHz. Kursor ustawisz na 10 KHz i kręcąc w górę czy w dół zmieniasz kanał o jeden licząc w myślach. Do tego masz 7 dziur z częstotliwością co 5 kanałów których się musisz nauczyć i tyle (np 27.180 to kanał 19, uwzględniając dziurę muszę przekręcić o 20 kHz by był kanał 20 czyli 27.200. Kanał 21 to 27.210; 22 to 27.220. Nic prostszego .
Także realnie patrząc musisz tylko pamiętać że 19 kanał to 27.180 i pamiętać o tej dziurze między 19 a 20 kanałem bo jak ktoś Cię woła na inny kanał to raczej nie niżej niż 15 i nie wyżej niż 25 Aha jest jedno. jak idziesz po częstotliwości to kanały w pewnym miejscu idą tak: 22, 24, 25, 23, 26 i dalej normalnie. that's all
pzdr.
Także realnie patrząc musisz tylko pamiętać że 19 kanał to 27.180 i pamiętać o tej dziurze między 19 a 20 kanałem bo jak ktoś Cię woła na inny kanał to raczej nie niżej niż 15 i nie wyżej niż 25 Aha jest jedno. jak idziesz po częstotliwości to kanały w pewnym miejscu idą tak: 22, 24, 25, 23, 26 i dalej normalnie. that's all
pzdr.
Ostatnio zmieniony pn sty 12, 2009 22:52 przez h2so4, łącznie zmieniany 2 razy.
Witam
Na wstępie chciałem się przywitać jako, że jest to mój pierwszy post. Mam na imię Wojtek ( znajomi mówią do mnie Gacek) moje autko to Golf III 1.8 a tak wygląda sprzęt CB u mnie
Uniden Pro 520 XL + President Missouri ( W zapasie Midland 1001z + Sirio ML -145)
Radyjko jeszcze podłączone pod zapalniczkę, ale już niedługo podpinam się pod bezpieczniki i akumulator:
Antena - jest magnes od Sirio ML-145 jako że mam dwie anteny i na razie być musi, kabel pociągnięty ładnie po tapicerką, żeby go po prostu nikt nie widział :
A tak To sie prezentuje na zewnątrz :
P.S.
Przepraszam za jakość zdjęć ale były wykonywane telefonem.
73
Gacek
Na wstępie chciałem się przywitać jako, że jest to mój pierwszy post. Mam na imię Wojtek ( znajomi mówią do mnie Gacek) moje autko to Golf III 1.8 a tak wygląda sprzęt CB u mnie
Uniden Pro 520 XL + President Missouri ( W zapasie Midland 1001z + Sirio ML -145)
Radyjko jeszcze podłączone pod zapalniczkę, ale już niedługo podpinam się pod bezpieczniki i akumulator:
Antena - jest magnes od Sirio ML-145 jako że mam dwie anteny i na razie być musi, kabel pociągnięty ładnie po tapicerką, żeby go po prostu nikt nie widział :
A tak To sie prezentuje na zewnątrz :
P.S.
Przepraszam za jakość zdjęć ale były wykonywane telefonem.
73
Gacek
- krzychu195
- Użytkownik
- Kontakt:
- el_tommo
- Mały gagatek
- Kontakt:
Mój sposób montażu
Witam!
Mój sposób montażu jest taki jak w wiekszoości MK3, czyli pod pokrętłami, antenka president oczywiście na klapie.
Pozdrawiam!
Mój sposób montażu jest taki jak w wiekszoości MK3, czyli pod pokrętłami, antenka president oczywiście na klapie.
Pozdrawiam!
Witam Wszystkich i Pozdrawiam!!!
- LoLs
- Forum Master
- Auto: bmw
- Kontakt:
i ja się pochwale
radyjka Alan 199a dość dobrze się sprawuje ale jedna wada nie kiedy ostro szumi
antenka Sirio AS 100 MAG jak na swoją cenę i gabaryty bardzo dobry zasięg ( ładnie i precyzyjnie da się wyregulować aby 1cm ucinałem
jutro dodam fotki
radyjka Alan 199a dość dobrze się sprawuje ale jedna wada nie kiedy ostro szumi
antenka Sirio AS 100 MAG jak na swoją cenę i gabaryty bardzo dobry zasięg ( ładnie i precyzyjnie da się wyregulować aby 1cm ucinałem
jutro dodam fotki
Ostatnio zmieniony pt mar 27, 2009 20:21 przez LoLs, łącznie zmieniany 1 raz.
[URL=https://meettomy.site]Sexy Womans in your town[/URL]