VW Golf mk3 GL by vwosiu
Moderator: G0 Karcio
- cezarystar
- Grupa Śląska
- Kontakt:
nie no, fura full wypas powodzenia w modach :green_fuck:
Mój Passat
"...auto jest jak ukochana kobieta, ma podobać sie Tobie, nie innym..."
"...auto jest jak ukochana kobieta, ma podobać sie Tobie, nie innym..."
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
spokojna twoja rozczochrana z tą będę obchodził się delikatnie :green_fuck:_asmo_ pisze:tylko nie łam/utywaj go od razu :green_fuck:
cezarystar, dzięki
kraver, ja wiem ze ty wiesz to wszystko o aucie poczekajmy do końca lutego i będę u ciebie jeszcze mnie będziesz miał dość
i drugi ori vw hokej do pary
doszło jeszcze co nie co ale to już jak będzie na aucie poza tym najprawdopodobniej przez luty auto zostanie złożone skręcone i odstawione do garażu znajomego i przeczeka na ładną pogodę pozdrawiam
- 1krzy3siek6
- Użytkownik
- 1krzy3siek6
- Użytkownik
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
działaj działaj zima znika i dawaj foty w swój tematzeton pisze:no właśnie jutro powinny już przyjść szybkie malowanko i na auto :green_fuck: w środę wysyłam gwinta do regeneracji Pozdro
hokeje przyszły do mnie brudne pokrzywione 2 połówki umyłem opalarką pogrzałem uformowałem i automaxem czernidłem do zderzaków przejechałem i jest tak jak jest1krzy3siek6 pisze:Tak trochę z innej beczki...vwosiu czy regenerowałeś jakoś hokeje czy kupileś je w takim ladnym stanie?
daj mi troche czasu Bartuś zrobię co mam zrobić i jestem u ciebie od razu tylko to trochę potrwakraver pisze:krzysiek zimy juz raczej niebedzie wiec..... widze cie u siebie w setapie pelen upload