Golf 2.8 VR6 kompressor+ by lawrai
Moderator: G0 Karcio
-
- Ma gadane
- Kontakt:
- tomciup
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Kolejny etap modyfikacji dobiega końca zróbcie chłopaki jakieś fotki i pokażcie jak ten Czarnuch wygląda
VW górą VRa na osrto i Audi A6 na łagodnie.
viewtopic.php?t=153624_
viewtopic.php?t=153624_
- AdiWRoc
- Gadatliwa bestia
zachowuj sie sam wiesz po sobie że sie nie da wszystkiego odrazu zrobić będzie coś wiadomo to sie z pewnością dowiemyFido_dido pisze:Kolejne tygodnie leca...... auto odebrane wystrojone jedzi.... ?
Moje XX Jahre viewtopic.php?f=88&t=391092" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
vw_golf3 pisze:z tego co mi wiadomo autko nadal stoi u evo
i co w tym fajnego że auto stoi ? . Zaczyna mi to przechodzić z biegiem czasu patrząc na to że twój jest obskakiwany w mig a mój stoi i nie ukrywam ze irytuje mnie to coraz bardziej aż w koncu mi się odechce tej modyfikacji całkowicie - mimo iż Jacek robi mi wiele za free .
Ostatnio zmieniony śr lut 04, 2009 00:35 przez lawrai, łącznie zmieniany 2 razy.
budujemy syncro :
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2741405&sid=7934459afb85f7d17f39e6aedb9f6af7#2741405
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2741405&sid=7934459afb85f7d17f39e6aedb9f6af7#2741405
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
lawrai
nie wiem o co Ci kolego chodzi, ktoś zapytał co z autem więc odpowiedziałem to co wiem , nie widzę w tym nic złego , nie chciałem Cię urazić ani nic w tym stylu, po prostu odpowiedziałem na pytanie innego forumowicza .
Wiec jeśli Cię uraziłem to sorry ale nie miałem takiego zamiaru
A jeśli chodzi o moje auto też też usłyszałem wiele negatywnych rzeczy i jakoś siętym nie przejmuje , bo robię je dla siebie i nie interesuje mnie opinia innych
I wiedz że ja też tyle razy narażałem się na krytykę po tym jak np. odebrałem auto od kreatora , ale nie poddawałem się i dążyłem do tego żeby autko było wreszcie ogarnięte, więc Ty też się nie poddawaj
nie wiem o co Ci kolego chodzi, ktoś zapytał co z autem więc odpowiedziałem to co wiem , nie widzę w tym nic złego , nie chciałem Cię urazić ani nic w tym stylu, po prostu odpowiedziałem na pytanie innego forumowicza .
Wiec jeśli Cię uraziłem to sorry ale nie miałem takiego zamiaru
A jeśli chodzi o moje auto też też usłyszałem wiele negatywnych rzeczy i jakoś siętym nie przejmuje , bo robię je dla siebie i nie interesuje mnie opinia innych
I wiedz że ja też tyle razy narażałem się na krytykę po tym jak np. odebrałem auto od kreatora , ale nie poddawałem się i dążyłem do tego żeby autko było wreszcie ogarnięte, więc Ty też się nie poddawaj
Ostatnio zmieniony śr lut 04, 2009 01:16 przez vw_golf3, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzękuje Wszystkim za wspieranie mnie tu na forum miłym słowem .
Golf został sprzedany a nowym włascicielem stał się fuldi . Sprzedałem jeszcze przed odbiorem od Evo także nie pytajcie mnie jaki wynik itd. tylko nowego własciciela .
Raz jeszcze Dziękuje i Pozdrawiam Wszystkich
Temat można zamknąć i usunąć .
Golf został sprzedany a nowym włascicielem stał się fuldi . Sprzedałem jeszcze przed odbiorem od Evo także nie pytajcie mnie jaki wynik itd. tylko nowego własciciela .
Raz jeszcze Dziękuje i Pozdrawiam Wszystkich
Temat można zamknąć i usunąć .
Ostatnio zmieniony pt lut 06, 2009 11:19 przez lawrai, łącznie zmieniany 1 raz.
budujemy syncro :
- barteKKK03
- V.I.P.