Nie dawno zabrałem się za poprawienie stanu audio w moim autku.Po krótceee Oto co mi posłużyło:
-panele zrobione przez Kubus20 ( wielki POZYTYW dla kolegi )
-dystanse mdf
-mata wygłuszeniowa ( ze ględu na ciecie kosztów Dekarska) - spisała sie baaaardzo dobrze.
-Odseparowane głosniki Hertz 165 + syczki
-Wzmacniacz JBL GTQ 400
Moc RMS: 4Ohm 4 x 75W
Moc RMS: 2 Ohm 4 x 100W
Moc RMS: 4 Ohm 2 x 200W
Stosunek sygnał/szum 95 dBA
Pasmo przenoszenia: 10 - 40000Hz
-Tuba Infinity 200W - plan zmany na skrzynke
-Kable DLS
-Jednostka napędzająca to niestety Boshmann...ten niby wypas usb itd...4x50(jakotako sie sprawdza), ale planuje wymienic na Sony Xplod 5500.
Gra ...i nie musze chyba opowiadać jak:) BAJKA Nie tego sie spodziewałem, jest o wiele lepiej niż myślałem
Fotki:
CA [mk2] by ra_pi MaroO
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- [email protected]
- Nowicjusz
- Kontakt:
CA [mk2] by ra_pi MaroO
Po mk2 nastał czas na PASSATA B5 :)
rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O
rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O
- [email protected]
- Nowicjusz
- Kontakt:
f
mam skrzynke teoretycznie,ale okazało sie e głośnik padniety, wiec jak wzbogace sie to wymontuje tube i wloze skrzynke. niestety musi na razie byc Tuba ale Ku mojemu zaskoczeniu bardzo ładnie cyka, no w koncu infinity codo radia, to albo alpinka albo ten soniaczek, ale przed kupnem zorientuje sie dokladnie co i jak
Po mk2 nastał czas na PASSATA B5 :)