Temperatura
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Temperatura
Witam.
Mam problem wymienilem termostat i zalalem nowy plyn.Temperatura rosnie a nie wlancza sie wentylator dochodzi do 110 stopni i gotuje sie woda.Czy to czujnik wentylatora??Z góry dzieki
Mam problem wymienilem termostat i zalalem nowy plyn.Temperatura rosnie a nie wlancza sie wentylator dochodzi do 110 stopni i gotuje sie woda.Czy to czujnik wentylatora??Z góry dzieki
- dzikusek99
- Użytkownik
- Kontakt:
- Paweł Marek
- V.I.P.
może być źle odpowietrzony układ. Sprawdż drożność cienkjiego wężyka dochodzącego do zbiornicznka i jego króćców przyz zbiornicznku i przyz silniku, jak niedrożny nie odpowietrzyszjacek___ pisze:Mam problem wymienilem termostat i zalalem nowy plyn.Temperatura rosnie a nie wlancza sie wentylator dochodzi do 110 stopni i gotuje sie woda.Czy to czujnik wentylatora??Z góry dzieki
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Nowicjusz
kolega PAWAŁ MAREK dobrze doradza oby sprawdzic czy układ jest dobrze odpowietrzony
teoretycznie powinien sam sie odpowietrzyc ale umnie tez akurat sie nie odpowietrzył
i mialem takie same obiawy jak ty
a zrobilem to w ten sposob ze odkrecilem korek od zboirniczka wyrownawczego plynu i odpalilem samochod poprawialem wezyki
widocznie dopiero wtedy uklad zrobil sie drozny
powodzenia
teoretycznie powinien sam sie odpowietrzyc ale umnie tez akurat sie nie odpowietrzył
i mialem takie same obiawy jak ty
a zrobilem to w ten sposob ze odkrecilem korek od zboirniczka wyrownawczego plynu i odpalilem samochod poprawialem wezyki
widocznie dopiero wtedy uklad zrobil sie drozny
powodzenia
- Paweł Marek
- V.I.P.