RacjaMaciek23 pisze:Tak jak pisalem wczesniej koncepcja auta spoko.
RacjaMaciek23 pisze:Dla mnie autko jest bez wyrazu poki co.
Moim zdaniem:
1. Felga nie pasuje do koncepcji USA,
2. Przednie lampy lepiej wyglądałyby w normalnej kolorystyce.
Moderator: G0 Karcio
RacjaMaciek23 pisze:Tak jak pisalem wczesniej koncepcja auta spoko.
RacjaMaciek23 pisze:Dla mnie autko jest bez wyrazu poki co.
Hmm byłem w USA kilka razy i powiem szczerze, że tam jest moda na żółte lampy w golfach.becior pisze: 1. Felga nie pasuje do koncepcji USA,
Maciek23 pisze:ale projekt wyglada na nie skonczony i brakuje mu czegos. Dla mnie autko jest bez wyrazu poki co. Pomysl moze tez nad wieksza iloscia usa akcentow. Moze jakies relingi z bagaznikiem na dach, bra, naklejki na boczna tylna szybe itd. Cos co by nadalo autku klimatu
a jakie fele to styl USA?? szeroka stal?? porsche ??becior pisze:Moim zdaniem:
Obawiam się jednak, że za mojego ABFa mogę mieć TH 15/8/9 i to po ful polerce nie dopłacając nic, a nic. A co do rantów to dajesz 1000zł i masz dwa 3 calowe z radinoxuaurel pisze:a jakie fele to styl USA?? szeroka stal?? porsche ??becior pisze:Moim zdaniem:
lampy sa takie jakie sa kilka stron wczesnie jest golf na zwyklym wescie widisz moj jest inny od niego i o to w tym chodzi by bys nietuzinkowym a ze mi sie podoba i innym tez to chyba jeszcze lepiej a ty nalezysz do mniejszości z tymi lampami.
taz szersze ranty do TH line sa wiecej warte niz twoj ABF wiec narazie moge sobie o nich pomarzyć i zadowolic sie dystansem
dlatego mam 2 komplety a Th line zawsze o nich marzyłam i ich nie zmienieTheGwiazdor pisze:Ja ci mówię że stare były lepsze bo nietuzinkoweaurel pisze:a jakie fele to styl USA?? szeroka stal?? porsche ?
jest takie cos na świecie jak GUST nie każdy ma taki sam gust jak ja a auto chyba jest moje, i to mi ma sie podobac, a jak sie i podoba innym to tez fajniebecior pisze:aurel
Ja się wcale nie dziwię, że TH Line to było twoje marzenie Są piękne. Jednak dalej uważam, że te felgi nie pasują do twojego MK2. Myślę, że gdyby pasowały, nie byłoby żadnych głosów, że autu czegoś brakuje... A co do żółtych lamp, może i się wyróżniają...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości