w sryjne miejsca do Bory
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
w sryjne miejsca do Bory
Witam chciałbym sobie podmienić seryjne głośniki na coś troszkę lepszego tylko nie wiem na co żeby lepiej grało nie chce skrzyni miałem w poprzednim aucie to musiałem dokręcać klape bo się odkręcała chciałbym dobry i czysty dźwięk żeby i basik był soczysty. Ale muszą wejść w otwory w drzwiach najwyżej dystanse można dołożyć. Poradźcie coś?
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Takich tematów jak Twój było na forum już chyba setki.
Uzyj wyszukiwarki forumowej, albo sprecyzuj wymagania, bo narazie to chyba musisz zaprosić tu wróżkę :green_fuck: bo nie wiemy, jakie masz radio, jaki budżet na głośniki itd.
Dodatkowo istnieje taki podwieszony temat pt. "Instalacje forumowiczów" tam również można sporo poczytać.
Uzyj wyszukiwarki forumowej, albo sprecyzuj wymagania, bo narazie to chyba musisz zaprosić tu wróżkę :green_fuck: bo nie wiemy, jakie masz radio, jaki budżet na głośniki itd.
Dodatkowo istnieje taki podwieszony temat pt. "Instalacje forumowiczów" tam również można sporo poczytać.
Nie mogłem znajśc nic podobnego. A więc tak radyjko seryjne nie chce go wywalać bo ładnie się komponuje. Nie chciałbym bawić się w wygłuszanie już wyrosłem z mocnego grania. Cena jaką chciałbym przeznaczyć trudno powiedzieć może tak potrzebne mi 4 głośniki w otwory drzwi + wysokie tony oczywiście i żeby było dobra jakość w dobrej cenie. Nie muszą być z najwyższej półki za kosmiczną cenę po prostu dobre brzmienie w przystępnej cenie. Najlepiej gdyby nie potrzebowały wzmacniacza nie wiem czy to możliwe bo w temacie jestem zielony poprzedni sprzęt dobierał mi kumpel ale teraz nie mam z nim kontaktu więc proszę was
oki poczytałem i najlepsze pod radio by były ale jest jeszce inna opcja wyżucić seryjne radi zostało mi ze starego auta kdc w 4031y kenwood tylko nie chciałbym mieć dziury w półce jakiś korektor żeby nie było dziury i może obejdzie się bez wzmacniacza żeby jednak było lepiej czy lepiej dokupić do seryjnego jakiś podstawowy wzmacniacz??
kombinacji masz full.. nikt Ci nic konkretnego nie napisze bo Ty nic nie napisałeś;/.... jaka cena? tego zestawu głośniczków, ile ma na wyjściu Radio,
jeżeli masz do wydania do 500zł na te 4 głośniczki to polecam Helix DB 62.1, ten kenwood Ci to pociągnie... Powodzenia
pavulon11 pisze:chciałbym dobry i czysty dźwięk żeby i basik był soczysty.
jedno wyklucza drugie, tym bardziej ze nie chcesz suba ani wzmaka, bez wygłuszenia to daj se siana bo różnica pomiędzy seryjnymy a tym co wstawisz, będzie naprawdę nie adekwatka do kasy którą dasz za te głośniki...pavulon11 pisze:Nie chciałbym bawić się w wygłuszanie już wyrosłem z mocnego grania
jeżeli masz do wydania do 500zł na te 4 głośniczki to polecam Helix DB 62.1, ten kenwood Ci to pociągnie... Powodzenia
Co to jest żona i teściowa w samochodzie?
Zestaw głośnomówiący!
Zestaw głośnomówiący!
Poczytałem dokładniej i myślę serie zmienić na tego kenwooda. Mam chętnego na serie za 200 będzie na jeden komplet Helix DB 62.1. A 500zł zostaje na wzmacniacz a jedne na razie zostaną seryjne. Tylko teraz doradźcie jaki wzmacniacz żeby był dobry pod te głośniczki (chyba ze w tej cenie da się kupić coś będzie lepiej grało pod wzmacniaczem). I zamawiam do garażu i montaż dzięki za odpowiedzi.
Ostatnio zmieniony czw lut 19, 2009 16:22 przez pavulon11, łącznie zmieniany 1 raz.
- Raadek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Nie lepiej kupić coś raz a porządnego?Kup jeden konkretny system na przód,wygłusz drzwi(w tym modelu wystarczy nawet APP) i poszukaj markowego używanego piecyka.pavulon11 pisze:Mam chętnego na serie za 200 będzie na jeden komplet Helix DB 62.1 i jakiś wzmacniacz a jedne na razie zostaną seryjne.
Natural Sound
A czy takie coś w połączeniu z seryjnym radyjkiem polepszy coś dźwięk czy nie ma się co bawić w takie pierdoły i kupić po prostu nowe radio?? http://allegro.pl/item573424169_proceso ... _noki.html