VW GOLF MK2 - Artur Story
Moderator: G0 Karcio
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
- Maciek23
- Forum Master
Nie obraz sie ale mi kolektor osobiscie podjezdza festynem poki co. Nawalone kolorow i tyle. Dlatego z konkretna wypowiedzia poczekam do zlozenia wszystkiego. A poki co nie czuje klimatu Co do polerki to zalezy co kolega ma w planie i tez nie musi polerka pasowac do jego zamyslu.
A co do zmian w aucie na zewnatrz i w srodku to jestem pod wielkim wrazeniem i pelen szacun Bedzie grubo
A co do zmian w aucie na zewnatrz i w srodku to jestem pod wielkim wrazeniem i pelen szacun Bedzie grubo
Ostatnio zmieniony śr lut 18, 2009 02:11 przez Maciek23, łącznie zmieniany 2 razy.
Rafalek114 pisze:a ja moze jakis inny jestem ,ale kolektor moim zdaniem lepiej by wygladal wypolerowany ,ale moze sie nie znam... blok wypas ze w zlotej farbie ,ale kolektor..... mhh kazdy ma inny gust
pczerniej pisze: tez mi się wydaje ze lepiej by to wyglądało jak by było wszystko wypolerowane a nie "pryśnięte"
Maciek23 pisze:Nie obraz sie ale mi kolektor osobiscie podjezdza festynem poki co. Nawalone kolorow i tyle. Dlatego z konkretna wypowiedzia poczekam do zlozenia wszystkiego. A poki co nie czuje klimatu Co do polerki to zalezy co kolega ma w planie i tez nie musi polerka pasowac do jego zamyslu.
becior pisze:Zgadzam się w 101%, polerka powinna być do takiego auta, a nie malowanie...
spoko to nie społdzielnia kolektor jest w polerce same boki sa w kolorze
Ostatnio zmieniony czw lut 19, 2009 20:38 przez artur1979, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz