Podstawka pod filtr oleju firmy mocal
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Mały gagatek
Podstawka pod filtr oleju firmy mocal
Witam mam pytanie mam chłodnicze oleju z mk1 plus przewody ale nie mam reszty a znalazłem na allegro taką podstawke którą montuje sie zamiast starej chłodniczki czyli tego wymiennika ciepła i zastanawiam czy zda to egzamin.Tutaj link do tego.
http://www.allegro.pl/item547101907_pod ... mocal.html
http://www.allegro.pl/item547101907_pod ... mocal.html
Gazo_gti kr
- CSR_GTI
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
cytat z aukcji więc pisz do nich i sie pytaj Wyposażona w termostat czyli chyba bezpieczna - tak jak pisza w aukcji niewychłodzi bardziej niż powinno.Do montażu niezbędna jest przejściówka do zamocowania do danego modelu auta - przejściówki takie też mamy w sprzedaży do wszystkich popularnych aut.
18K4F inside... RWD car :)
ja mam taką podstawke zamontowana zamiast wymiennika woda-olej narazie moge powiedziec tylko ze wykonanie jest ok nie smierdzi tandetą ( silnik w któtym jest zamontowana jeszcze nie ruszył) do zamontowania wykorzystałem stara rurkę trzeba było ją przyciąc i zespawac jeszcze była potrzebna tulejka koszt dotoczenia 10zl
-
- Mały gagatek
chłodniczka
ok wielkie dzieki mam jeszcze jedno pytanie chlodnica z mk1 podejdzie bez problemu do mk2 kr moge miec cał komplet
Gazo_gti kr
Re: chłodniczka
podejdziePaweł Włodek pisze:ok wielkie dzieki mam jeszcze jedno pytanie chlodnica z mk1 podejdzie bez problemu do mk2 kr moge miec cał komplet
Chłopaki jak już jesteśmy przy podstawkach do mocowania oleju to może ktoś wie do czego jest taki jakby zaworek wkręcany w podstawę filtra od strony bloku??
Bo jak podstawę odkręcałem od silnika to mi ten zaworek wypadł:/
Bo jak podstawę odkręcałem od silnika to mi ten zaworek wypadł:/
BLACK BERTA 2.0 16V(T) >>> viewtopic.php?f=91&t=604514
tzn. wystarczy go wkrecic i dalej bedzie hasało?
a jak sie wykreca to mogły byc problemy z podawaniem oleju??
a jak sie wykreca to mogły byc problemy z podawaniem oleju??
BLACK BERTA 2.0 16V(T) >>> viewtopic.php?f=91&t=604514