Jakie pioro tylnej wycieraczki kupic? Jaka dlugosc?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jakie pioro tylnej wycieraczki kupic? Jaka dlugosc?
Witam serdecznie,
Mam do Was pytanie, oraz chcialem się poradzić. Wczoraj uszkodzilem sobie tylne piuro wycieraczki... w VW Golf IV 1.9 TDI (110ps) Mam pytanie jaką dokupić czy są jakieś uniwersalne ? Bo widzialem na allegro ze są rozne długości. Co do firmy to zastanawiałem się nad VALEO i BOSH ?
Z gory dzięki za wasze odpowiedzi i porady,
Pozdrawiam,
Mam do Was pytanie, oraz chcialem się poradzić. Wczoraj uszkodzilem sobie tylne piuro wycieraczki... w VW Golf IV 1.9 TDI (110ps) Mam pytanie jaką dokupić czy są jakieś uniwersalne ? Bo widzialem na allegro ze są rozne długości. Co do firmy to zastanawiałem się nad VALEO i BOSH ?
Z gory dzięki za wasze odpowiedzi i porady,
Pozdrawiam,
Ostatnio zmieniony sob gru 01, 2007 13:49 przez DALYOU, łącznie zmieniany 2 razy.
Uważam tę opinię za bardzo trafioną i się do niej przyłączam. Lepiej kupić wycieraczki firmy TESCO za grosze i często je wymieniać (ja co około 5 miesięcy), niż wywalić kupę kasy na Boscha czy inne cudo i się później męczyć..... Żadna wycieraczka nie wytrzyma pracy na piasku czy lodzie. Pozdrawiam.xperl pisze:czy bosh czy inny wynalazek zasada jesst jedna... jak przejedziesz wycieraczka po przyschnietym kolamrze albo po zle odmrozonej szybie guma w tym miejscu juz dobrze nie zbierze wody, kupilem ostatnio wycieraczki firmy HEYNER i fajnie sie sprawuja tylko kupilem za dlugie... :/ 530/480
Life is Ride, Ride is Life!
<b>DIAGNOSTYKA VAG</b> -----POZNAŃ-----Kontakt przez PRIV.
<b>DIAGNOSTYKA VAG</b> -----POZNAŃ-----Kontakt przez PRIV.