Odsuwanie foteli w MK5 2 drzwiowy - kilka pytań

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Mosiu
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Odsuwanie foteli w MK5 2 drzwiowy - kilka pytań

Post autor: Mosiu » sob lut 28, 2009 15:32

Jestem nowym nabywcą Golfa 05rok 1.9 tdi w wersji 2 drzwiowej i mam pytanie odnośnie foteli.
*Gdy wsiadająca osoba do tyłu otwiera dźwignie aby połozyć oparcie fotela do przodu czy powinnien on również przesunąć się do przodu bez konieczności użycia drugiej dźwigni do przesuwania ?
*Jest możliwość wejścia na liczniku do jakiegoś menu w celu zmiany języka lub ustawienia czasowego zamykania od środka?
*Posiada ktoś polską instrukcję obsługi w pdf. ?

Dziękuje z góry za odpowiedz.

Awatar użytkownika
doggie
V.I.P.
V.I.P.
Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
Silnik: TSI

Re: Odsuwanie foteli w MK5 2 drzwiowy - kilka pytań

Post autor: doggie » sob lut 28, 2009 15:36

Mosiu pisze:Jestem nowym nabywcą Golfa 05rok 1.9 tdi w wersji 2 drzwiowej i mam pytanie odnośnie foteli.
*Gdy wsiadająca osoba do tyłu otwiera dźwignie aby połozyć oparcie fotela do przodu czy powinnien on również przesunąć się do przodu bez konieczności użycia drugiej dźwigni do przesuwania ?
*Jest możliwość wejścia na liczniku do jakiegoś menu w celu zmiany języka lub ustawienia czasowego zamykania od środka?
*Posiada ktoś polską instrukcję obsługi w pdf. ?

Dziękuje z góry za odpowiedz.
- odnośnie foteli wszystko zależy od tego, czy mają funkcję easy entry, z tego co wiem jest to opcja, w podstawowych wersjach modelu tego nie ma w standardzie
- odnośnie czasowego zamykania od środka to oczywiście można to zrobić VAG-comem
- gdzieś mam w pdf. instrukcję, muszę poszukać

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”