golf 3 i vento roznice? przedni zderzak
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Dawca_Nerek
- Forum Master
rozumiem ze od konca do konca tzn lecac dalej po luku az do kola... adokaldka to 99? ale jak 1 szt czy moze 199?
pzdr
pzdr
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
- Dawca_Nerek
- Forum Master
Tak! Od koła do koła! No i miało być ~199mm, a nie ~99MAPET pisze:rozumiem ze od konca do konca tzn lecac dalej po luku az do kola... adokaldka to 99? ale jak 1 szt czy moze 199?
Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
dzieki jak wroce na chate mierze to
ok a teraz pytanie!!! czy mocowanie samego zderzaka pasuja.. bo moze by mi latwiej bylo zalozyc caly zderzak od golfa3 do vento z hokejem od mk3 bo widze ze znalezc hokej do vento szeroki to cieeeezko bedzie! wiec jak mocowanie do belki i boczne sa te same?
pzdr
pzdr
- Paweł Marek
- V.I.P.
Ponieważ mam i Golfa i Vento to odnowię wątek i napiszę to co wiem na pewno.
Zderzaki sa innego kształtu. Te w golfach mają bardziej "spadzistą" górną powierzchnię i są nieco krótsze ich boki o ok 3-4 cm. Mocowania pasują ale sa nieco inaczej rozłożone( w Vento bardziej do tyłu). Miałem założony zderzak od golfa do Vento, bo sa łatwiej dostępne, chociaż w Kraku nie ma problemu: tyle że do Vento chcą za używkę do 250 złotych. Zderzak od golfa w Vento ogolnie gorzej wygląda, boki nie zgrywają się z krawędzią nadkoli, spoilery do Vento po przełożeniu do golfowskiego zderzaka sa za długie i wystają po kilka cm do tyłu. Ale w sumie ujdzie, zależy jak kto do tego perfekcyjnie chce podejść. Kierunki, zaślepki albo halogeny są oczywiście takie same. kratki u dołu zderzaka inne.
Zderzaki sa innego kształtu. Te w golfach mają bardziej "spadzistą" górną powierzchnię i są nieco krótsze ich boki o ok 3-4 cm. Mocowania pasują ale sa nieco inaczej rozłożone( w Vento bardziej do tyłu). Miałem założony zderzak od golfa do Vento, bo sa łatwiej dostępne, chociaż w Kraku nie ma problemu: tyle że do Vento chcą za używkę do 250 złotych. Zderzak od golfa w Vento ogolnie gorzej wygląda, boki nie zgrywają się z krawędzią nadkoli, spoilery do Vento po przełożeniu do golfowskiego zderzaka sa za długie i wystają po kilka cm do tyłu. Ale w sumie ujdzie, zależy jak kto do tego perfekcyjnie chce podejść. Kierunki, zaślepki albo halogeny są oczywiście takie same. kratki u dołu zderzaka inne.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
a wiesz jak jest w przypadku hokeja od golfa tego szerokiego jak by go montowac do vento?
pzdr
pzdr
- Paweł Marek
- V.I.P.
Hokej to ten spojler u dołu tak? nie słyszałem takiej nazwy
Pisałem. Nie pasuje, ten od golfa jest krótszy i w zderzaku od Vento nie dojdzie ci do końca zderzaka. Miałem odwrotnie, tzn guma od Vento w zderzaku golfa wystawała po 3 cm za zderzak. Paskudnie. Ale mocowanbia pasowały.
Pisałem. Nie pasuje, ten od golfa jest krótszy i w zderzaku od Vento nie dojdzie ci do końca zderzaka. Miałem odwrotnie, tzn guma od Vento w zderzaku golfa wystawała po 3 cm za zderzak. Paskudnie. Ale mocowanbia pasowały.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Dawca_Nerek
- Forum Master
No to wkońcu kolejny mit sądze został wyjaśniony! Zderzak od Vento nie pasuje do mk3 jak i odwrotnie tzn. założyć się da ale będzie to wyglądało krótko mówiąc hu..wo
Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
wiec hmm wedlug moicj pomiarów 234 i 202cm wiec chyab faktycznie sa rozne ;(
- daniel_maroco
- Nowicjusz
- Kontakt:
- ventylek86
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: