VW Golf mk3 GL by vwosiu
Moderator: G0 Karcio
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
kupiłem auto nie bylo anteny wyłamana z błotnika, kupilem zamiennik z allegro tez pupa, ta na dachu jest ori i kabel ori i łapie dobrze w garażu jadąc tunelem tez wiec mnie pasuje1krzy3siek6 pisze:Dobrze ściąga ci ta antenka na dachu?
bry takiej już na pewno nie będzie możesz byc spokojny :green_fuck: lampy a co masz do black magic_asmo_ pisze:Pieknie jest, tylko nie zakladaj tej pelnej bryyyy i swiatla z tylu zmien :green_fuck:
dokładnie tak jak piszesz Nowal, jeszcze raz dziękiNowal pisze:krzy3siek6, antenka sciaga SUPER!
dzięki juz nic z nim raczej nie będę robiłFront jest zacny
Black Magic są super wiem i zawsze chcialem je mieć ale czas je zmienić będą inne lampki to pokażebecior pisze:Black Magic super, a czemu je sprzedajesz?
zmiany zmianami jednak temu mk3 brakuje inwestycji w blacharke i to dość sporej co moim zdaniem jest juz nie opłacalne dlatego powoli blacha staje sie ruiną ale rost is not a crime i nie wiem czy jakie kolwiek graty na aucie przysłonią to jak wygląda ono z bliskaMZiobro pisze:bardzo mi się podoba, wszystkie zmiany na duży + dla MK3....mam in pro ale jednak projector to o klasę wyżej!
MZiobro, projectory sprzedają sie teraz jak świeże bułeczki i nie w takich pieniądzach jak kiedyś wiec jak masz in pro to tez nie ma czego załować
Ostatnio zmieniony ndz mar 01, 2009 03:30 przez vwosiu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
vwosiu, Przeczytałem temat od deski do deski i muszę Ci powiedzieć ze golf się prezentuje na zdjęciach naprawdę dobrze.... Ale mam obiekcje co do projektorów... H1+H1 bardziej mi się podobały u Ciebie, pasowały do klimatu auta. Mam pytanie odnośnie felg, czy z przodu te 8 cali Ci się nie przyciera?? (masz wycięte ranty??)
Pozdrawiam serdecznie Kwiatoshi
Pozdrawiam serdecznie Kwiatoshi
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2315410#2315410
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Kwiatoshi, dzięki odnośnie przednich lamp to sam nie wiem za niedlugo okaze sie czy projectory pasują do reszty czy nie jak nie bedą pasować to nie wiem co zrobie wole widziec dziury przed sobąKwiatoshi pisze:vwosiu, Przeczytałem temat od deski do deski i muszę Ci powiedzieć ze golf się prezentuje na zdjęciach naprawdę dobrze.... Ale mam obiekcje co do projektorów... H1+H1 bardziej mi się podobały u Ciebie, pasowały do klimatu auta.
co do przodu tarło ale o nadkola które ktos po dzwonie źle założył tj założył je na rant blotnika a nie pod rant i koło tarło cały czas o nadkole plastikowe az je wytarło i przestało co do rantow raz mi zahaczyło na skręconych kołach i odgięło dogniotłem na rowno jak było i problem znikł chyba jasno się wyraziłemKwiatoshi pisze:Mam pytanie odnośnie felg, czy z przodu te 8 cali Ci się nie przyciera?? (masz wycięte ranty??)
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
bardziej czerwone nie będą z resztą bedą czerwone i czarne i jeszcze raz czerwone_asmo_ pisze:wlasnie, kup jakies bardziej czerwone
oczywiście lada weekend bede u ciebie i sie ustali co nie cokraver pisze:vwosiu, to co sezon wpeni pomozesz poskaac mi mojego trupa
nie inaczej już męczę hiddena o czaskraver pisze:razem na mega sesje wyruszamy