przebicie na 3ci stop.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
przebicie na 3ci stop.
Mam problem z tylnymi lampami w moimk mk4, załozyłem nowe lampy led, i ...razem z nimi (postojowe) swieci mi po bokach 3ci stop. tak po 3 ledy po prawej i lewej stronie. Do tego miga mi kontrolka swiec zarowych, wymienialem czujnik stopu pod pedałem hamulca, bo byly podjerzenia ze to wlasnie on "przerzuca", ale nadal to samo. Jak wloze prawa lampe stara (wystarczy prawa, nie potrzbea obu) problem palacego sie 3ciego stopu znika, nadal miga kontrolka swiec.
Czy ktos tutaj jest w stanie mi pomóc, podpowiedzieć...itp itd...
Pozdro
P.S. ciezko zedytować modom 1 linijke, trzeba usuwać? Ktoś tu chyba nazbyt leniwy sie zrobił...i naduzywa uprawnien. :green_fuck:
Czy ktos tutaj jest w stanie mi pomóc, podpowiedzieć...itp itd...
Pozdro
P.S. ciezko zedytować modom 1 linijke, trzeba usuwać? Ktoś tu chyba nazbyt leniwy sie zrobił...i naduzywa uprawnien. :green_fuck:
Life's simple. You make choices and don't look back.
ale jak sa nowe jest wszytsko ok, mam pozycje, stopy, kierunki, cofania... problem w tym ze z kostki wychodzi 5 pinow a w lapmie jest 6 pinow. 1 wolny zostje. prawa lampa ma przeciwmgielne, a w serii mk4 ma tylko w lewej.zllew pisze:Mi kontrolka świec zaświecała się gdy nie była podłączona tylna lampa, swiecił się też 3 stop po bokach. Wina napewno leży po stronie nowych lamp. Sprawdź połączenia prawej lampy, sam powiedziałeś, że po jej wymianie problem znika.
Life's simple. You make choices and don't look back.