a co mcsym, chcesz wszystkie wykupić zeby mieć jedyne w RP takie lampki :green_fuck:mcsym pisze:skąd masz te lampy?
dobra lampa nie jest zła ;]
Moderator: G0 Karcio
oj pasuje bedzie ladna pogoda zrobie zdjecie calosci a ciekawe kiedy ten sezon przyjdzie bo u mnie znowu snieg padaBolo GTI pisze:Dobra lampa, pasuje super do srebrnego.. Widać wszyscy ostro pracują nad autami na nowy sezon..
z krakowa dzięki za ich transportskąd masz te lampy?
konrad141, hehe jak sie nie wie wszystkiego to tak sie pisze :green_fuck: mcsym chwali sie na przod moim lampami a posiada swoj komplet tylko smyk jedenkonrad141 pisze:a co mcsym, chcesz wszystkie wykupić zeby mieć jedyne w RP takie lampki :green_fuck:
mojemu do twojego wiele brakuje ale akcenty są podobne racja do mnie napewno nie trafią usa graty no może oprócz klapy kiedyś tamDomin_VW pisze:No co raz bardziej upodabnia się twoja srebrna strzała do mojej
moze troche zle napisałem nie miało byc nic zgryzliwievwosiu pisze:konrad141 napisał/a:
a co mcsym, chcesz wszystkie wykupić zeby mieć jedyne w RP takie lampki :green_fuck:
konrad141, hehe jak sie nie wie wszystkiego to tak sie pisze :green_fuck: mcsym chwali sie na przod moim lampami a posiada swoj komplet tylko smyk jeden
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
dzięki mnie też sie podobają innych na razie nie będe szukałmlody87 pisze:vwosiu, pieknie lampki leżą pogratulowac jest
dzięki już za tydzien przy dobrych wiatrachdjtomek pisze:vwosiu, pikny zadek ma Twoj golf koło zapowiada że będzie rewelacja czekam na foto całości
nie ma sprawy normalnie to odebrałemkonrad141 pisze:moze troche zle napisałem nie miało byc nic zgryzliwie
wiem wiem szpeci ostatni wydech jest z seata jakiegos ktos wspawał i tak został plan byl dawno na wydech ale pieniądze się rozchodzą na inne rzeczy przyjdzie czas sie zmieni calykonrad141 pisze:A co do tyłu to wyglada fajnie tylko cos musisz nad koncówka wydechu popracowac bo troche chyba szpeci pozdr
wydech jak wyżej na klape kiedyś przyjdzie pora na gwałt jej nie szukamMaciek23 pisze:Us klapa by sie przydala na tyl i wydech koniecznie jakas kwasowke
jak już wspomniał wyżej sam Domin_VW, auto jest podobne do jego mk3 ktore dla mnie jest bomba akcenty już sie nakłądają ale on idzie inną droga ktore tez mi sie podoba i pewnie nie pogniewał by sie jak bym czerpał od niego ale to nie teraz bo jedyny akcent to bedzie kiedyś klapa usa jak sie trafidjtomek pisze:Maciek23, jad da US klape to będzie jak golf Domina wiec jak bym zostawił tak jak jest a tłumik na jaką polerowaną fifkę zmienił:)
dziękiluqasz84 pisze:heh pieknie wyglada z tymi lampkami
Maciek23 pisze:djtomek napisał/a:
jad da US klape to będzie jak golf Domina
A to zle?
ja dla mnie to nie jest złe jednakże mało rzeczy jest ktore sie nie powtarzają na innych juz golfach a mnie to rybka bo auto robie na moje widzimisiedjtomek pisze:Maciek23, bardzo dobrze ale nie każdy chce mieć auto takie samo jak kolega z forum hehe liczy się własna inwencja w projekt a nie kopiowanie sprawdzonych typów
mnie też one pasują ale kiedyś napewno pojawia sie ponownie black magic*Bania* pisze:Lampy o wiele lepsze niż hbm do tego koloru.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 32 gości