Poprowadzenie mocy tylko do 150km....da sie?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Mały gagatek
Poprowadzenie mocy tylko do 150km....da sie?
tak wiec jestem po modzie od rogala hamownia wystukala na jego ekranie 137km i 298nm.......i chcialbym te wtryski 216...........a pytanie jest czy jak zaloze i pojade na korekte....to czy mozna zrobic tak zeby ewentualnie obnizyc moc jak by wyszlo ponad 150km?? bo slyszalem wiele opini ze powyzej 150 km na ori ahf turbinie moze sie skonczyc jej koncem zywotu ....a poki co niemam kasy na suszare bo sa inne wydatki............tak wiec bezpieczne 150 km imoment tak z 320-330 i mi styka........
jestem w stanie załozyć się o dobrą flachę że bez dotykania softu, po włożeniu 216stek bedzie wiecej niż 150KM i Rogal bedzie musiał troszke zmniejszyc koks...No i drugą sprawą jest to że niewiadomo czy po wymianie wtrysków na .216 sprężarka będzie wydajna na tyle aby nadmuchać na te 150 KM.
[ Dodano: Sro Mar 11, 2009 11:28 ]
adrian25wawa, po raz n-ty pytasz sie o te wtryski... jak tak dalej bedziesz marudził to Ci nie zrobie tych hybryd !!
na forum są dziesiątki wykresów... poza tym oddałeś auto w ręce doświadczonego tunera - wiec nie pytaj sie na forum czy turbo wytrzyma, w koncu Rogal diagnozował auto i wie na co sobie może pozwolić..,.,