[Zawieszenie sportowe] Jakiej to może być firmy?
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
sprężyny Autotechnics, amory być może też
Ostatnio zmieniony czw mar 12, 2009 12:26 przez lipass, łącznie zmieniany 1 raz.
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
Witam,
Amortyzatory są firmy powertech. Firma taka sobie, na pewno z większą tradycją niż GT-cupline i MTS, jednak nie można jej porównywać z Koni, Bilsteinem, Weitecem, H&R czy Eibechem. Te amory, są skrócone, miałem kiedyś takie w samochodzie, sztkuj się jak co na lekki beton, są dość twarde, dla mnie bardzo twarde .
[ Dodano: 14 Mar 2009 09:02 ]
aha, jeszcze jedno: przód jest w miarę trwały, za to tylne amory dość szybko padają, jeśli zawias był użytkowany na polskich drogach, zanim bym kupił, upewnij się, że nie są rozleciane. pozdro
Amortyzatory są firmy powertech. Firma taka sobie, na pewno z większą tradycją niż GT-cupline i MTS, jednak nie można jej porównywać z Koni, Bilsteinem, Weitecem, H&R czy Eibechem. Te amory, są skrócone, miałem kiedyś takie w samochodzie, sztkuj się jak co na lekki beton, są dość twarde, dla mnie bardzo twarde .
[ Dodano: 14 Mar 2009 09:02 ]
aha, jeszcze jedno: przód jest w miarę trwały, za to tylne amory dość szybko padają, jeśli zawias był użytkowany na polskich drogach, zanim bym kupił, upewnij się, że nie są rozleciane. pozdro
Bnmnb
Ja miałem takią zawieche zawsze zastanawiałem sie co to za firma. kupiłem auto już na tym zawieszeniu niewiem ile niemiec na nim przelatał ale ja zrobiłem ok.70tyś po polskich drogach i byłem zadowolony teraz mój koleżka na nim lata i troszke pordzewiało ale działa jak należy
nisko latam
http://www.golf3.pl/topics2/golf-mk3-gt-i-i-vt21196.htm
http://www.golf3.pl/topics2/golf-mk3-gt-i-i-vt21196.htm