Bez przesady czemu miałbym się gniewać hehe vwosiu, poprostu idzie podobną drogą jak ja a że mamy autka w tym samym lakierze to wyglądają podobnie ale mi to zupełnie nie przeszkadza i myśle że na jakimś zlocie staniemy obok na pamiatkowe fotovwosiu pisze:jak już wspomniał wyżej sam Domin_VW, auto jest podobne do jego mk3 ktore dla mnie jest bomba akcenty już sie nakłądają ale on idzie inną droga ktore tez mi sie podoba i pewnie nie pogniewał by sie jak bym czerpał od niego ale to nie teraz bo jedyny akcent to bedzie kiedyś klapa usa jak sie trafi
VW Golf mk3 GL by vwosiu
Moderator: G0 Karcio
Moje GTI US Edition => http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=196952
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
gitarra w jedynym slusznym kolorze też licze na foto wspolneDomin_VW pisze:Bez przesady czemu miałbym się gniewać hehe vwosiu, poprostu idzie podobną drogą jak ja a że mamy autka w tym samym lakierze to wyglądają podobnie ale mi to zupełnie nie przeszkadza i myśle że na jakimś zlocie staniemy obok na pamiatkowe foto
*daniel*, na zywo ocenisz pomacasz doczekaj 22 a staną obok siebie dziady 2
_asmo_, nie wiem co bierzesz :green_fuck: ale odstaw albo podziel sie chociaż a tak poważnie miło mi to słyszeć ale by było dobrze trzeba nad nim jeszcze posiedzieć i będzie więcej lepszych mk3 na ten rok_asmo_ pisze:Ja powiem/napisze tylko tyle: ten golf bedzie (juz w sumie jest ) jednym z najlepszych mk3 w tym roku w pl
ty tam wiesz co thx poczekajmy niech sezon sie zacznie dopiero będzie można coś oceniac u innych dziękiMack III pisze:a i tak to nie koniec... będzie jeszcze cos w sezonie
moim zdaniem jest najlepszym pięciodrzwiowym w kraju. beeeez kitu
oby jak najszybciej ale przesyłki moga mi zepsuć plany w sobote sie wszystko dowieszNowal pisze:jest jeszcze cos ale tym sie pochwali wlasciciel:) wosiu kiedy montaz?:D
becior, wydech w tym roku sie napewno zmieni co do klapy jak wspomniałem na gwałt nie szukam trafi sie to sie kupi
jedrekk, malinka to twoj bedzie i wyjeżdzaj szybko w tym roku napewno ustrzeli sie oba golfy razembo jeszcze ja nie wyjechalem oczywiscie joke! :S golf jest malinka!!
_asmo_, daj mu szanse auto bedzie na poziome to sie chwali
Jak już pakowac Us to ze zderzakiem .
Ostatnio zmieniony ndz mar 15, 2009 16:13 przez Gebels, łącznie zmieniany 1 raz.
[s] 18" 8.5 i 9.5 5x112 z oponami BDB 2200pln