Napęd w golfie III syncro i tylne zawieszenie
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Napęd w golfie III syncro i tylne zawieszenie
Mam taki problem ze swoim golfem tzn. strasznie tłucze z okolic tylnego lewego koła podczas jazdy po nierównościach. Kłopot polega na tym, że części do tego modelu jest bardzo mało i są bardzo drogie. Zastanawiam się nad odłączeniem tylnego napędu(chociaż oceniam go na bd) i wymianą mostu. Chciałem wiedzieć czy jest możliwe przełożenie mostu od zwyczajnego golfa?? Może ktoś miał podobny przypadek. Za wszelkie informacje z góry dziękuję.
Fan GOLFA:P
- PIOTREK 86
- Grupa Tomaszowska
- Kontakt:
ale taka operacja jest chyba raczej bez sensu...skoro mowisz ze naped dziala,to lepiej chyba wymienic po twoim opisie...amortyzatory,lub jakies laczenia gumowo-metalowe, tak napewno bedzie taniej niz wywalenie mostu,kupno belki z tarczami...(bo raczej masz mocny motor wiec taka by wypadalo zapodac) i koszty wymiany...podjedz do zaprzyjaznionego mechanika i powie Ci tam tam sie kolibocze
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=477830
domello1 pisze:Chciałem wiedzieć czy jest możliwe przełożenie mostu od zwyczajnego golfa??
jak to chcesz prezelozyc jak normalny golf FWD nie ma mostu?!!
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
jaest na forum temat od czego pasuja tulejki i sa wtedy tanie jeszcze jak bys powiedzial w szczegulach co tlucze to szybciej by ci ktos pomog
jedz lepiej na diagnostyke niech sprawdza bo moze by to drobnostka bo moze okazac sie ze ci tlumok stuka o nadwozie
jedz lepiej na diagnostyke niech sprawdza bo moze by to drobnostka bo moze okazac sie ze ci tlumok stuka o nadwozie
mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7
1/4 mili best et 12.7