Wyjęcie prędkościomierza

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

karoor
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Wyjęcie prędkościomierza

Post autor: karoor » pt mar 20, 2009 08:50

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów :-) Jestem nowym posiadaczem VW Golfa IV i mam taki małuteńki problemik. Chciałbym wyciągnąć licznik ale nie bardzo wiem jak. Wyczytałem już gdzieś że trzeba wyciągnąć jakiś plastik i tam są dwie śrubki ale nie bardzo wiem jak a nie chciałbym zranić mojego maleństwa. Jak by ktoś miał może jakieś fotki albo szczegółowy opis to był bym bardzo bardzo wdzięczny.
Z góry serdecznie dziękuje i pozdrawiam
karoor

Awatar użytkownika
PinkFloyd
Lord GTI
Lord GTI

Re: Wyjęcie prędkościomierza

Post autor: PinkFloyd » pt mar 20, 2009 09:06

karoor pisze:Witam serdecznie wszystkich forumowiczów :-) Jestem nowym posiadaczem VW Golfa IV i mam taki małuteńki problemik. Chciałbym wyciągnąć licznik ale nie bardzo wiem jak. Wyczytałem już gdzieś że trzeba wyciągnąć jakiś plastik i tam są dwie śrubki ale nie bardzo wiem jak a nie chciałbym zranić mojego maleństwa. Jak by ktoś miał może jakieś fotki albo szczegółowy opis to był bym bardzo bardzo wdzięczny.
Z góry serdecznie dziękuje i pozdrawiam
karoor
PROSZĘ :bigok:

Obrazek Obrazek

karoor
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: karoor » pt mar 20, 2009 09:13

Dziękuje Ci kolego serdecznie za fotke i dokładny opis. Mam tylko jeszcze jedną wątpliwość jak uwolnić tą pokrywę nr 1. :blush: Trzeba ją jakoś podważyć, ciągnąć?? Przepraszam za takie pytania ale naprawdę nie chciał bym czegoś popsuć. Dzięki za wyrozumiałość.
Pzdr

Awatar użytkownika
Wojtek0423
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: Wojtek0423 » pt mar 20, 2009 15:39

karoor pisze:Dziękuje Ci kolego serdecznie za fotke i dokładny opis. Mam tylko jeszcze jedną wątpliwość jak uwolnić tą pokrywę nr 1. :blush: Trzeba ją jakoś podważyć, ciągnąć?? Przepraszam za takie pytania ale naprawdę nie chciał bym czegoś popsuć. Dzięki za wyrozumiałość.
Pzdr
Pociągnij powinna lekko zejść

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”